دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با خانواده تکاور شهید محمد قاسم بابایی

کد خبر: 452 تاریخ انتشار: 1396/3/7
هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور در منزل تکاور شهید محمد قاسم بابایی ضمن دیدار با خانوده این شهید گرانقدر بر ادامه راه شهدا تاکید کردند.

در این دیدار که  شهریار عباسی دبیرهیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام ، عادل نوروزی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان ایلام و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند، رئیس دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی گفت: جامعه دانشگاهی به عنوان پیشقراول جبهه فرهنگی انقلاب وظیفه دارد در همه حال به تکریم شهدا و خانواده های آنان بپردازد.

حجت الاسلام مهدی همتی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام  و مسئولان آن قدرشناس شهدا و خانواده های آنان هستند و تکریم و دیدار با خانواده های معزز شهدا از اولویت های این دانشگاه است.

معاون دانشجویی فرهنگی واحد ایلام نیز گفت: شهدا جان دادن و شهید شدند تا ما امنیت و آسایش داشته باشیم و برماست برای حفظ امنیت و آسایش کنونی ادامه دهنده راه شهدا باشیم.

نصرت اله حیدری تصریح کرد: دیدار با خانواده های شهدا یکی از برنامه های محوری دانشگاه آزاد اسلامی است و این دیدارها باعث تقویت روحی مسئولان دانشگاه و عمل به توصیه های امام (ره) و مقام معظم  رهبری است .

فرازهایی از وصیت­نامه شهید محمد قاسم بابایی :

آخرین روزی که می ­خواست به جبهه برود، به مادرش خطاب کرد : « اگر پیام آوردند که من شهید شدم باید شجاعت و مقاومت یک مادر شهید را داشته باشی که بهترین هدیه را برای معبودش می دهد. مادرجان  شیون و زاری نکن ». پیام شهید به خواهرانش: « شما را سفارش می­ کنم که بعد از شهادتم از بانوی شیرزن کربلا حضرت زینب (س) درس بگیرید که چگونه بعد از شهادت امام حسین(ع) رسالت او را انجام داد.

شهید بابایی همواره می­ گفت که ایلام برایم کوچک است و هوای جبهه با سنگرهایش وسعتی به بزرگی دنیا دارد. در آن جاست که انسان به معجزات خداوندی و امدادهای غیبی پی می­برد و زیباترین عبادت ها و شکرگزاری ها از پروردگار می­ شود.

این شهید بزرگوار در حالی که 6 ماه به اعزامش به خدمت سربازی مانده بود داوطلبانه خود را جهت دفاع از کیان مقدس جمهوری اسلامی به جبهه ­های نبرد حق علیه باطل شتافت و پس از آموزش در تیپ تکاور ذوالفقار عازم جبهه های غرب کشور (گیلانغرب – شیاکو) شد  و سرانجام در عملیات بیت المقدس (فتح خرمشهر) به خیل همرزمان شهیدش پیوست روحش شادو یادش گرامی باد.

برچسب‌ها : شهید بابایی - نهاد رهبری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1024    ديروز: 1888    اين ماه: 4459    تاکنون : 719252