صبح امروز با حضور دکتر ولایتی برگزار شد؛:

مراسم تکریم و معارفه معاونان پژوهشی، امور مجلس و رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 433 تاریخ انتشار: 1396/2/12
مراسم تکریم و معارفه معاونان پژوهش و فناوری، امور مجلس و رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد سالامی با حضور دکتر ولایتی صبح امروز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این مراسم که با حضور دکتر ولایتی رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه و دکتر علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، دکتر ولایتی با اهدای لوح تقدیر از زحمات دکتر واشقانی فراهانی، حجت الاسلام والمسلمین علی عسکری و دکتر دعاگویی در زمان دوران مسئولیت شان در دانشگاه آزاد اسلامی تشکر و قدردانی کرد.

گفتنی است در احکام صادره از سوی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مرتضی موسی خانی به عنوان معاون پزوهش و فناوری دانشگاه، دکتر علیرضا منادی سفیدان به عنوان معاون امور مجلس و دکتر سیداصغر تروهید به عنوان مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه منصوب شدند.

برچسب‌ها : تکریم و معارفه - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر ولایتی

آمار بازدید       امروز: 420    ديروز: 1033    اين ماه: 46159    تاکنون : 1927065