برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 428 تاریخ انتشار: 1396/1/29
معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد دادگان معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ بخشنامه ای به تمامی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی بر برگزاری همایش پیاده روی همزمان با سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و با هدف توسعه فرهنگ ورزش همگانی تاکید کرد.

دکتر دادگان با اشاره به برگزاری موفق همایش پیاده روی در اردیبهشت سال 95 گفت: باتوجه به توسعه فرهنگ ورزش همگانی در بین دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان به منظور تامین سلامت و ایجاد روحیه نشاط و شادابی واحدها و مراکز می توانند در فاصله زمانی 28 تا 31 اردیبهشت نسبت به برگزاری همایش به صورت مجزا برای آقایان و بانوان اقدام کنند.

برچسب‌ها : تربیت بدنی - دادگان - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 589    ديروز: 1488    اين ماه: 28067    تاکنون : 1442512