راه یابی 3 نشریه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به بخش پایانی جشنواره تیتر 10

کد خبر: 423 تاریخ انتشار: 1396/1/21
3 نشریه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به مرحله سوم دهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی کشور ( تیتر 10 ) راه یافتند.

به گزارش آنا از ایلام ، معاون دانشجویی و فرهنگی واحد ایلام گفت: نشریه دانشجویی " اندیشه نو" به مدیر مسئولی رضا امین پور در بخش نشریات دانشجویی سیاسی ، نشریه "کرانه"  به مدیر مسئولی خانم شیما شیخی در بخش نشریات دینی و قرآنی و نشریه " فصل قلم" به مدیر مسئولی یاسر بابایی  در بخش ادبی به مرحله سوم جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی کشور راه یافته اند.

نصرت الله حیدری تصریح کرد: در بخش مقالات نیز مقاله یکی از دانشجویان واحد ایلام به نام حسن حاتمی در بخش مقالات دینی و  قرآنی حائز رتبه و به بخش پایانی را یافت.

وی گفت: در حال حاضر  10 نشریه دانشجویی ، 13 کانون و 4 تشکل در واحد ایلام فعال هستند.

دهمین جشنواره سراسری رسانه  و نشریات دانشجویی کشور (تیتر10) با مشارکت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در حال برگزاری است و به زودی نتایج داوری این جشنواره اعلام  می شود.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام - نشریات دانشجویی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 841    ديروز: 2186    اين ماه: 6088    تاکنون : 2668169