دکتر ولایتی: :

تلاش‌های دکتر میرزاده در دانشگاه آزاد اسلامی مایه دلگرمی است

کد خبر: 419 تاریخ انتشار: 1396/1/19
رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد که این دانشگاه باید در رشد مسائل فرهنگی و اعتقادی نمونه باشد به طوری که مسائل اعتقادی و فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی، اولویت نخست و در صدر ماموریت‌ها باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی در دهمین جلسه پایش امور دانشگاه آزاد اسلامی با تبریک سال جدید و اعیاد مبارک ماه رجب و گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، گفت: «تلاش‌های شخص دکتر میرزاده در دانشگاه آزاد اسلامی مایه دلگرمی است و فعالیت و حضور ایشان در دانشگاه فرصت مغتنمی است، ایشان با مدیریت خوب و متعالی که دارند دانشگاه آزاد اسلامی را به خوبی مدیریت می‌کنند. بنده به دلیل فعالیت‌های علمی که سالیان سال داشته‌ام با هویت دانشگاه آزاد اسلامی و سختی کار مدیریتی در آن آشنایی دارم که خوشبختانه دکتر میرزاده از عهده این کار به خوبی برآمده‌اند.»

او افزود: «خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی گرفتار بسیاری از قید و بندهای بروکراسی موجود در دستگاه‌های دولتی نیست و تصمیم‌گیری در آن روان است، بنابراین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی برای رشد قطعا از دانشگاه‌های دولتی بیشتر است.»

رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی مردمی است که مشابهش با چنین وسعت و ظرفیتی و سیر صعودی که در ارتقای کیفیت دارد، وجود ندارد.»

محوریت دانشکاه آزاد اسلامی در پژوهش‌های دانشگاهی و مراکز پژوهشی

ولایتی یکی از معضلات کشور را ضعف در امور پژوهشی دانست و گفت: «دانشکاه آزاد اسلامی با وسعت و احاطه‌ای‌ که در کل کشور دارد باید محور پژوهش‌های دانشگاهی و مراکز پژوهشی قرار گیرد و جای خالی این موضوع را در کشور پر کند. توجه به اینکه حول چه موضوعی پژوهش باید صورت گیرد مهم است. در حوزه پژوهش‌ها باید بین حوزه صف و ستاد هماهنگی کامل وجود داشته باشد و علاوه بر آن نیز میان دانشکاه آزاد اسلامی و مراکز دولتی نیز همکاری و هماهنگی لازم صورت گیرد تا زنجیره تولید تکمیل شود.»

او افزود: «علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته در حوزه علوم انسانی در کشور نتیجه ملموسی حاصل نشده است و باید در دانشگاه آزاد اسلامی به حوزه علوم انسانی توجه بیشتری شود؛ به طوری‌که حتی برای تالیف کتاب در این حوزه نیز امتیازات بیشتری قائل شویم و این امر نیازمند تربیت استادان متخصص است.»

دانشگاه آزاد اسلامی باید در رشد مسائل فرهنگی و اعتقادی نمونه باشد

رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: «این دانشگاه باید در رشد مسائل فرهنگی و اعتقادی نمونه باشد، مسائل اعتقادی و فرهنگی باید در دانشگاه آزاداسلامی، اولویت نخست و در صدر ماموریت‌ها باشد، چرا که دانشجویان امانتی از خانواده‌ها نزد ما هستند و باید در حفظ و افزایش ایمان و اعتقادات اسلامی آنان بکوشیم. نباید به واسطه فراگیری علم، به ایمان دانشجویان خدشه‌ای وارد شود و همچنین باید مراقبت کرد که استادان پایبند به مبانی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت فقیه باشند.»

او در پایان گفت: «از آنجایی که دکتر میرزاده همواره خادم انقلاب و نظام بوده است، قطعا انتخاب‌ها و تصمیمات ایشان همراه و همگام با نظام خواهد بود.»

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر میرزاده - دکتر ولایتی

آمار بازدید       امروز: 311    ديروز: 3137    اين ماه: 49974    تاکنون : 815985