در اولین روز از دهه مبارکه فجر/تجدید میثاق با آرمان های بلند شهدا

کد خبر: 406 تاریخ انتشار: 1395/11/12
در اولین روز از یوم الله دهه مبارکه فجر هیات رئیسه ، اساید ، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور در مزار شهدای گمنام شهر ایلام و نثار گل و عطر افشانی قبور مطهر، با آرمان های بلند شهدا و امام شهدا تجدید میثاق کردند.

در اولین روز از یوم الله دهه مبارکه فجر هیات رئیسه ، اساید ، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور در مزار شهدای گمنام شهر ایلام و نثار گل و عطر افشانی قبور مطهر،  با آرمان های بلند شهدا و امام شهدا تجدید میثاق کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در حاشیه این مراسم گفت: بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی و یاد و خاطره امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی  و تبیین آن برای نسل جوان کشور در شرایط کنونی لازم  و ضروری است.

شهریار عباسی تصریح کرد :  نسل جوان ما و علی الخصوص دانشجویان باید به عنوان آینده سازان ایران اسلامی  ادامه دهنده راه امام و شهدا باشند و جهاد در سنگر علم و رساندن ایران اسلامی به قله های رفیع علمی جهان خواسته امام و شهدا بود.

وی بیان کرد:  اقتدار کنونی ایران اسلامی حاصل تلاش دانشمندان و دانشجویانی است که دل در گرو ایرانی آباد و پیشرفته دارند و اگر ما در بحث هسته ای ، نانو، هوا فضا و ... حرفی برای گفتن در سطح جهان داریم مرهون تلاش دانشگاهها کشور است .

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی مردمی است که با کمک مادی و معنوی حضرت امام و یار دیرین ایشان آیت الله هاشمی رفسنجانی شکل گرفت و نقش این دانشگاه در توسعه علمی کشور کم نظیر است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب اسلامی و شاهکار فرهنگی و علمی انقلاب اسلامی است که با تربیت نیروی متعهد و متخصص مورد نیاز کشور نقش آفرین بوده است.

عباسی گفت: این دانشگاه همواره محلی برای نشر آرمانهای بلند امام راحل و منویات مقام معظم رهبری بوده است و جهت گیری علمی ، فرهنگی ، پژوهشی و ... این دانشگاه در این راستا است.

وی گفت: دهه فجر فرصتی برای تجلیل از خادمان انقلاب علی الخصوص حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان یار و همراه دیرین امام و رهبری است.

برچسب‌ها : دهه فجر - شهریار عباسی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 416    ديروز: 1945    اين ماه: 416    تاکنون : 2662497