دکتر حسین زاده لطفی خبر داد:

آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال 95 دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 396 تاریخ انتشار: 1395/11/2
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال 1395 دانشگاه آزاد اسلامی از 29 دی ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد حسین زاده لطفی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های با آزمون سراسری 1395 دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 14 روز چهارشنبه 29 دی ماه آغاز شده است.

دکتر حسین زاده لطفی افزود: این ثبت نام تا ساعت 24 روز سه شنبه 5 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: تمامی داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی بوده و در مرحله انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده و یا نکرده اند، می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 20 رشته محل دانشگاهی اقدام کنند، امکان ویرایش رشته محل های انتخابی تا پایان مدت زمان ثبت نام برای داوطلبان امکانپذیر است.

برچسب‌ها : تکمیل ظرفیت - سال 95 - معاون آموزشی

آمار بازدید       امروز: 2101    ديروز: 2544    اين ماه: 9639    تاکنون : 927502