اطلاعیه شماره 2 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی :

کلیه فعالیت های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی روزهای دوشنبه و سه شنبه تعطیل است

کد خبر: 388 تاریخ انتشار: 1395/10/20

انالله و انا الیه راجعون
«اطلاعیه شماره 2 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی»
ضمن عرض تسلیت مجدد به محضر ملت شریف ایران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی ( قدّس الله نفسه الزکیه) به اطلاع می رساند بنابر تصمیم هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور ارج نهادن به روح ملکوتی حضرت آیت الله جناب آقای هاشمی رفسنجانی بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی و پیرو اعلام عزای عمومی از سوی هیئت محترم دولت و دعوت صورت گرفته برای شرکت در مراسم تشییع آن مجاهد نستوه و فراهم شدن امکان حضور پرشور کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه در آیین های بزرگداشت ایشان، دانشگاه آزاد اسلامی و بالتبع کلیه فعالیت های اداری، آموزشی و خدماتی آن در روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه 1395 تعطیل اعلام می گردد.

بدیهی است متعاقبا اطلاع رسانی و برنامه ریزی لازم از سوی روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری امتحانات لغو شده صورت خواهد پذیرفت.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

برچسب‌ها : اطلاعیه - اطلاعیه - امتحانات - دانشگاه آزاد اسلامی - هاشمی رفسنجانی - هاشمی رفسنجانی

آمار بازدید       امروز: 797    ديروز: 1405    اين ماه: 10653    تاکنون : 1106904