مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی اس:

دانشگاه آزاد اسلامی یکی از مهمترین مراکز امیدبخش و دانش افزایی کشور است

کد خبر: 377 تاریخ انتشار: 1395/9/21
اساتید توانمند افرادی منتقد و اصلاح گر هستند و در راه اهداف و برنامه های خود که ارتقاء سطح کیفی دانشگاه است هزینه پرداخت می کند در حالی که اساتید ضعیف افرادی هستند که به دنبال مسائل شخصی و با منافع مغرضانه خود در مسیر دانشگاه و مسولان آن سنگ اندازی می کنند.

مسئول دفتر نهاد رهبری  در دانشگاههای آزاد اسلامی استان ایلام گفت: اساتید ستون فقرات دانشگاه هستند و توانمند سازی آنان ارتقا سطح کمی و کیفی دانشگاه را به همراه دارد.

حجت اسلام و المسلمین مهدی همتی در نشست نمایندگان هیات موسس و اعضای هیات عالی نظارت منطقه 5 در واحد ایلام تصریح کرد: اساتید توانمند افرادی منتقد و اصلاح گر هستند و در راه اهداف و برنامه های خود که ارتقاء سطح کیفی دانشگاه است هزینه پرداخت می کند در حالی که اساتید ضعیف افرادی هستند که به دنبال مسائل شخصی و با منافع مغرضانه خود در مسیر  دانشگاه و مسولان آن سنگ اندازی می کنند.

وی بیان کرد: نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی برنامه های گسترده و متنوعی برای توانمندی سازی اساتید اجرایی کرده است که می توان به طرح ضیافت اندیشه اشاره کرد که در توانمندی سازی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ایلام بسیار موثربوده است.

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای آژاد اسلامی استان ایلام گفت: نهاد رهبری پشتیبان دانشگاه است و این نهاد فارغ از مسائل سیاسی در راستای نوانمند سازی اساتید و کمک به دانشگاه آزاد اسلامی گام برمی دارد و تعامل همکاری و همراهی نهاد رهبری و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی ایلام کم نظیر است.

وی گفت: مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی با اعتماد به نفس بالا و مثال زدنی پای کارهستند و این دانشگاه  یکی از مهمترین مراکز امید بخش و دانش زایی کشور است که باید از کارکنان آن تقدیر شود.

در این نشست نماینده گان هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی،  نمایندگان هیات عالی نظارت منطقه 5 دانشگاه و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی به بحث تبادل نظر در خصوص  نقاط قوت، مشکلات و ارائه راهکار در این زمینه پرداختند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - مهدی همتی - نهاد رهبری

آمار بازدید       امروز: 1665    ديروز: 1808    اين ماه: 47863    تاکنون : 1975543