برگزاری کارگاه مهارت های اساسی زندگی در پیشگیری از وقوع جرم در واحد ایلام

کد خبر: 344 تاریخ انتشار: 1395/8/17
کارگاه مهارت های اساسی زندگی و پیشگیری از وقوع جرم به همت معاونت دانشجویی فرهنگی واحد ایلام و با حضور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد.

عضو هیأت علمی واحد ایلام و مدرس این کارگاه گفت: مهارت های زندگی مجموعه ای از توانمندی ها و تکنیک های است که باعث سازگاری فرد با مسائل زندگی می شود و افراد باید به عنوان یک جزء از خانواده و جامعه که در حال رشد هستند برای زندگی بهتر و ارتقاء سطح کیفی آن این مهارت ها را فراگیرند.

دکتر وحید احمدی تصریح کرد: یادگیری بیشتر و بهتر مهارت ها در مرحله خانواده ، شامل خود آگاهی ، مدیریت استرس ، مدیریت خشم ، تفکر نقادانه ، همدلی در روابط فردی مثبت و فرزند پروری باعث می شود فرد در آینده و در مواجهه ، با مشکلات و آسیب های اجتماعی کمتری روبرو شود.

وی گفت: کسب مهارت در یک روز یا چند ساعت میسر نمی شود بلکه زمان بر و انرژی بر است و توجه خانواده ها به کسب مهارت فرزند باعت ارتقاء سطح سلامت روانی بیشتر می شود و توان و نیروی جامعه و خانواده ارتقاء می یابد.

برچسب‌ها : کارگاه - واحد ایلام - واحد ایلام - وحید احمدی - وحید احمدی - وقوع جرم

آمار بازدید       امروز: 2275    ديروز: 1204    اين ماه: 3479    تاکنون : 1181648