حضور گسترده اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام در مراسم یوم الله 13 آبان

کد خبر: 341 تاریخ انتشار: 1395/8/15
همزمان با سراسر کشور هیات رئیسه، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در مراسم روز جهانی استکبار ستیزی و یوم الله 13 آبادن ماه شرکت کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در حاشیه این مراسم گفت: بنا به فرموده امام راحل تسخیر لانه جاسوی امریکا توسط دانشجیان انقلاب دوم نام گرفت و چه بسا این حرکت انقلابی دانشجویان برای صیانت از انقلاب نوپا  راهبری بود.

شهریار عباسی تصریح کرد : دشمنی آمریکا  بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ادامه دارد و امریکا از هیچ توطئه ای برای زمین گیر کردن انقلاب اسلامی در طول سالهای گذشته فروگذار نکرده است بر این اساس ما شاهدیم هر سال باشکوه تر سال گذشته یوم الله 13 آبانماه توسط اقشار مختلف مردم و علی الخصوص دانشجویان برگزار می شود.

وی بیان کرد دانشجویان در خط مقدم مبارزه با استکبار هستند و امروز شاهدیم دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان شاهکار فرهنگی و مولد انقلاب اسلامی هموار در خط مقدم استکبار ستیزی بوده است .

برچسب‌ها : 13 آبانماه - ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 302    ديروز: 1287    اين ماه: 47989    تاکنون : 1315954