افتتاح نمایشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی در واحد :

همکاری ها ی واحد ایلام و اداره ورزش و جوانان بیشتر می شود/ تاکید بر علمی کردن فعالیت های ورزش در استان ایلام

کد خبر: 332 تاریخ انتشار: 1395/7/27
به مناسبت هفته تربیت بدنی و با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، روسای هیات های ورزشی استان ایلام ، اساتید و دانشجویان واحد ایلام ، نمایشگاه تربیت بدنی در محل واحد ایلام افتتاح شد.

در این نمایشگاه که با همکاری تربیت بدنی واحد ایلام و انجمن ورزش های  همگانی استان ایلام دایر شده است آخرین وسایل و امکانات ورزشی پیشرفته و همچنین دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه ورزش به نمایش گذاشته شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: یکی از مهمترین برنامه های کلان دانشگاه آزاد اسلامی حمایت از حوزه تربیت بدنی وبسط و گسترش فرهنگ ورزش در بین اساتید ، کارکنان و دانشجویان است.

شهریار عباسی ضمن تقدیر از فعالیت های  صورت گرفته در حوزه تربیت بدنی دانشگاه گفت: گسترش فرهنگ ورزش در دانشگاه پویایی و نشاط به همراه دارد .

وی بیان کرد: نقش دانشگاه آزاد واحد ایلام در توسعه ورزش ایلام کم نظیر است، این واحد دانشگاهی  با دایر کردن رشته تربیت بدنی از مقطع کاردانی تا کارشناسی ارشد علاوه بر تربیت نیروی متعهد و متخصص مورد نیاز حوزه ورزش، اساتید مجرب تربیت بدنی دانشگاه نیز نقش فعالی در امر تحقیق و پژوهش در حوزه ورزش ایلام دارند.

وی تصریح کرد: انصافا اقدامات اداره ورزش و جوانان استان ایلام در همگانی کردن ورزش در این استان موثر بوده است.

مدیر کل ورزش وجوانان استان ایلام نیز گفت:  توسعه ورزش و فراگیر شدن آن باعث ایجاد نشاط  و در روند توسعه استان موثر است .

بهروز حیدر زاده  ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات و فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در راستای بسط و گسترش ورزش در استان گفت: اداره کل تربیت بدنی استان آمادگی کامل برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی دارد و ورزش ایلام نیازمند حضور بیشتر دانشگاه ها در این عرصه است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی همواره با انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی با استفاده  از ظرفیت خوب اساتید گروه تربیت بدنی دانشگاه در حوزه ورزش استان تاثیر گذار بوده و در روند علمی کردن ورزش استان سهیم است.

محمد رضا یوسفی تصریح کرد : در دنیای ماشینی امروز توجه به ورزش و گسترش آن درمان روح و جسم انسان ها است.

در حاشیه این مراسم لوح تقدیر با امضای مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام و رئیس هیات ورزش های همگانی به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام تقدیم شد.

برگزاری مسابقات دارت و فوتبال دستی با حضور دانشجویان ، مسئولان دانشگاه و اساتید و کارکنان از دیگر برنامه های جانبی این نمایشگاه بود.

برچسب‌ها : تربیت بدنی - شهریار عباسی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 460    ديروز: 1497    اين ماه: 32132    تاکنون : 1266590