معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد::

زمان انتخاب رشته تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی آزمون سراسری ۱۳۹۵

کد خبر: 326 تاریخ انتشار: 1395/7/17

به گزارش ایسکانیوز، دکتر حسین زاده لطفی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری سال ۹۵ می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه ثبت نام مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 20 رشته محل با توجه به گروه آزمایشی خود اقدام کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مهلت انتخاب رشته، اظهارکرد:مهلت انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسری تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۳ مهر ماه ادامه دارد.

برچسب‌ها : تکمیل ظرفیت - تکمیل ظرفیت - دانشگاه آزاد اسلامی - دانشگاه آزاد اسلامی - معاونت آموزشی - معاونت آموزشی

آمار بازدید       امروز: 1735    ديروز: 1877    اين ماه: 1735    تاکنون : 572708