برپایی نمایشگاه عکس دفاع مقدس در واحد ایلام

کد خبر: 317 تاریخ انتشار: 1395/7/10
نمایشگاه عکس شهدای جنگ تحمیلی با حضور امیر سرتیپ خلبان یدالله واعظی از جانبازان هوانیروز و همرزم شهید علی اکبر شیرودی ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، مسئول بسیج اساتید استان ایلام ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام افتتاح شد.

این نمایشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و رشادتهای رزمندگان اسلام در سرسرای این واحد دانشگاهی برپا شده است .

در این نمایشگاه بیش از 100 قطع عکس شهدای دفاع مقدس جهت بازدید عموم مردم و علی الخصوص اساتید و دانشجویان به نمایش گذاشته شده است.

این نمایشگاه به مدت یک هفته و توسط پایگاه مقاومت اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام دایر شده است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام همه ساله در هفته دفاع مقدس اقدام به برپایی نمایشگاه عکس شهدا و همچنین دعوت از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس و ایثارگران و خانواده شهدا  می نماید.

امیر سرتیپ خلبان  یدالله واعظی در دوران پرافتخار دفاع مقدس در کنار شهید شیرودی در عقب راندن دشمن بعثی و شکار تانکها و به آتش کشیدن مواضع دشمن با انجام هزاران سورتی پرواز با بالگرد نامی ماندگار برای مردم استان ایلام است. و در این راه به درجه رفی جانبازی نائل شده است.

برچسب‌ها : دفاع مقدس - شهدا - نمایشگاه عکس دفاع مقدس - نمایشگاه عکس شهدا - نمایشگاه عکس شهدا - واحد ایلام - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 763    ديروز: 1157    اين ماه: 26141    تاکنون : 1260599