معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام::

جذب بیش از 2 هزار دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

کد خبر: 310 تاریخ انتشار: 1395/6/29
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با بیان اینکه امروزه یک سری بد اخلاقی‌های علمی در نوشتن مقالات و پایان‌نامه‌ها در کشور رایج شده که از نظر علمی قابل قبول نیست، گفت: شاخص نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام یک شاخص مطلوب است.

به گزارش روابط عمومی واحد ایلام به نقل از خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه ایلام، منصور احمدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است که در جهت پاسخ به نیاز جامعه در شرایطی که سیل مشتاقان ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها زیاد بود و دانشگاه‌های دولتی پاسخگو این نیازها نبودند با درایت و مدیریت مسئولین نظام این دانشگاه تاسیس شد تا بتواند جوابگوی نیاز واقعی جامعه باشد.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه با سرمایه 1 میلیون تومانی حضرت امام (ره) تاسیس شد و امروز یکی از بازوهای توانمند آموزش عالی کشور است، افزود: اگر دانشگاه آزاد اسلامی نبود خیلی از کسانی که امروز فارغ‌التحصیل شدند یا باید از ادامه تحصیل محروم می‌شدند و یا به خارج از کشور می‌رفتند و تحت تاثیر مسایلی باعث خروج ارز از کشور می‌شدند.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با تاکید بر اینکه نمی‌توان نقش دانشگاه را در توسعه آموزش عالی کشور نادیده گرفت، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی امروز به عنوان دانشگاهی مردمی در مسیر رشد آموزش عالی کشور قدم بر می‌دارد.

احمدی به فعالیت 8 واحد و مرکز آموزشی دانشگاه آزاد در استان ایلام اشاره و ادامه داد: در حال حاضر 9 هزار و 500 دانشجو در مقاطع مختلف در این دانشگاه در استان تحصیل می‌کنند که 213 نفر نیز به عنوان اعضای هیئت علمی در این دانشگاه مشغول کار هستند.

وی با بیان اینکه شاخص نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام یک شاخص مطلوب است که در استان 1 به 40 است، یادآور شد: این شاخص در واحدهای آموزشی ایلام از میانگین کشوری نیز بهتر است که در دهه چهارم دانشگاه که با مدیریت دکتر میرزاده کیفیت آموزشی در سرلوحه کارهاست.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام اظهار کرد: با وجود کاهش تعداد دانشجو ولی جذب هیئت علمی متوقف نشده که در سال گذشته 14 نفر استادیار و دکتری در ایلام جذب کردیم که این امر، پتانسیل خوبی برای توسعه پژوهشی و تولید علم در کشور است و باید به این نکته نیز توجه داشت که برنامه مدیریت کلان دانشگاه در استان‌ها بر اساس نیاز اجرا می‌شود.

احمدی با اشاره به اینکه به دنبال توسعه رشته‌های حوزه پزشکی در این واحد ایلام هستیم، افزود: با توجه به نیاز جامعه به رشته‌های این بخش، اگر دانشگاه علوم پزشکی با ما همکاری داشته باشد برای سال آینده 2 رشته پزشکی را دایر خواهیم کرد چرا که تعداد دانش‌آموزان رشته علوم تجربی در مدارس استان زیاده بوده و علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های پزشکی هستند.

وی به تحصیل شماری از دانشجویان رشته‌های پزشکی استان ایلام در استان‌های همجوار اشاره و اظهار کرد: توسعه تحصیلات تکمیلی جزء برنامه‌های کلان دانشگاه آزاد است چرا که جمعیت و داوطلب مقطع ارشد و دکتر افزایش یافته و از طرفی تولید علم و مقالات از طریق توسعه تحصیلات تکمیلی فراهم می‌شود لذا با در نظر گرفتن شاخص‌های کیفی، اول اعضای هیئت علمی را فراهم می‌کنیم و بعد از آن به دنبال تصویب رشته هستیم.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با بیان اینکه به عنوان یک شعار به این قضیه نگاه می‌کنیم که در رقابت، کیفیت مهم‌ترین آیتم است، تصریح کرد: بیش از 200 کد رشته محل از مقطع کاردانی تا دکتر در واحدهای آموزشی دانشگاه آزاد سطح استان مشغول به تحصیل هستند.

احمدی با اشاره به اینکه 1 هزار و 370 نفر در مقطع کاردانی، 4 هزار نفر در مقطع کارشناسی، 4 هزار نفر در مقطع کارشناسی‌ارشد و 100 نفر در مقطع دکتری در دانشگاه آزاد ایلام مشغول فراگیری علم و تحصیل هستند، یادآور شد:  تعداد دانشجویان ما در مقطع کارشناسی‌ارشد در حال افزایش بوده و نباید فراموش کرد که رشته‌هایی هم که در دانشگاه داریم می‌توان گفت که در توسعه استان نقش دارند.

وی با تاکید بر اینکه متاسفانه امروزه در کشور یک سری بد اخلاقی‌های علمی در نوشتن مقالات و پایان‌نامه‌ها رایج شده که از نظر علمی قابل قبول نیست، افزود: در توصیه‌هایی که به اساتید راهنما پایان‌نامه‌ها کرده‌ایم تاکید شده که نظارت و دقت کافی در حسن اجرای پایان‌نامه‌ها صورت گیرد تا از کپی‌برداری جلوگیری شود و این قضیه به حدی جدی است که در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز طرح شده که با استفاده از نرم‌افزارهایی از پایان‌نامه‌های تکراری جلوگیری شود.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به پذیرش دانشجو در رشته‌های کارشناسی دایر در واحد بدون آزمون برای سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: در مقطع کارشناسی‌ارشد و دکتری نیز نتایج اعلام شده و پیش‌بینی می‌کنیم که بیش از 1 هزار و 300 نفر در کلیه رشته‌ها در ایلام پذیرفته شوند.

احمدی با بیان اینکه برای سال تحصیلی جدید در کل استان بیش از 2 هزار نفر جذب خواهیم داشت، تاکید کرد: استانداردهای آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی در حد استاندارد قرار دارند که نمونه آن نسبت استاد به دانشجو است که از میانگین کشور بیشتر است و در ظرفیت کلاس‌های آموزشی نیز در مقطع کارشناسی 40 نفر، ارشد 25 نفر و دکتری 10 نفر هستند که مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در بحث استفاده از وسایل کمک آموزشی در راستای استانداردهای آموزشی نیز در وضعیت قابل قبولی هستیم، اظهار کرد: کیفیت آموزشی ما در آزمایشگاه‌ها نیز قابل توجه است که نمونه آن آزمایشگاه تحقیقاتی شیمی است که در غرب کشور بی‌نظیر است.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به استفاده از اساتید مجرب در کادر آموزشی این دانشگاه در راستای استانداردسازی اشاره و عنوان کرد: بر اساس بخشنامه دفتر مرکزی تدریس دانشجوی دکتری در مقطع کارشناسی‌ارشد ممنوع شده و تدریس کلیه دروس توسط استادیار و دانشیار صورت می‌گیرد.

برچسب‌ها : ایلام - کیفیت آموزشی - منصور احمدی - نشست خبری دانشگاه آزاد واحد ایلام - نشست خبری دانشگاه آزاد واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 307    ديروز: 1287    اين ماه: 47994    تاکنون : 1315959