ممنوعیت مهمانی و انتقالی برای پذیرفته شدگان مهر 95 در نیمسال اول تحصیلی96-95

کد خبر: 305 تاریخ انتشار: 1395/6/27
روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه ای مهم، هرگونه مهمانی و انتقالی پذیرفته شدگان مهر 95 در نیمسال اول تحصیلی 96-96 را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن اطلاعیه آمده است:

«با توجه به اینکه برنامه ریزی لازم برای تشکیل کلاس های درسی جهت شروع به تحصیل پذیرفته شدگان مهرماه 95 در تمامی مقاطع در واحدها، مراکز و آموزشکده های سما دانشگاه آزاد اسلامی انجام گرفته است، لذا مهمانی و انتقالی برای پذیرفته شدگان مهرماه 95 در نیمسال اول 96-95 مطلقاً ممنوع بوده و هیچ تقاضایی در این خصوص مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.»

برچسب‌ها : اطلاعیه - سازمان مرکی - ممنوعیت انتقال

آمار بازدید       امروز: 841    ديروز: 1629    اين ماه: 38743    تاکنون : 1356286