آمادگی استانداری واسط عراق و هیأت‌های مذهبی این کشور برای همکاری با ستاد اربعین دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 301 تاریخ انتشار: 1395/6/20
مشاور ارشد استاندار واسط عراق و رییس و اعضای هیأت‌های مذهبی این استان در جلسه ستاد هماهنگی اربعین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام حضور یافتند.

مشاور ارشد  استاندار واسط عراق و رییس و اعضای هیأت‌های مذهبی این استان در جلسه ستاد هماهنگی اربعین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام حضور یافتند.

به گزارش خبرکزاری آنا از ایلام، «عبدالجلیل برسیم» که به همراه هیأت‌های مذهبی استان واسط عراق به ایلام سفر کرده بود با حضور در جلسه ستاد اربعین دانشگاه آزاد اسلامی که دبیرخانه آن در واحد ایلام مستقر است، گفت: «استان واسط و استان ایلام  دو استان در جدار مرزی هستند ولی آنچه باعث تعمیق ارتباط ناگسستنی این 2 استان شده است، بحث مشترکات مذهبی و حرکت بر مبنای حرکت امام حسین و بحث عتبات عالیات است است.»

وی ضمن ابلاغ سلام استاندار واسط عراق بیان کرد: «استان واسط عراق بی‌صبرانه با بسیج امکانات دولتی و غیر دولتی آماده پذیرایی از زوار امام حسین است که از مرز مهران وارد عراق می شوند.»

وی بیان کرد: «برگزاری باشکوه اربعین نشانگر حقانیت تفکر شیعه و مایه عزت و شادی و غرور مسلمانان است و تجمعی که در اربعین حسینی در کربلا صورت می‌گیرد نمونه خوبی برای معرفی اعتقادات شیعی در جهان است.»

برسیم درباره مقایسه اربعین حسینی با مراسم حج گفت: «مراسم حج که توسط آل سعود برگزار می‌شود با استفاده از امکانات فراوان دولتی است اما مراسم اربعین یک حرکت مردمی است  و برنامه ریزی و عزت آن بیشتر از مراسم حج است که با مدیریت ناکارآمد آل سعود برگزار می شود.»

مشاور ارشد استاندار واسط عراق تصریح کرد: «بازوی توانمند برای برگزاری مراسم اربعین و خدمات رسانی به زوار و برنامه ریزی برای آنان توسط هیأت‌های مذهبی صورت می گیرد و این هیأت زیر نظر استاندار و مجلس محلی  در استان واسط عراق فعالیت می‌کنند.»

وی افزود: «نقش اساتید و دانشجویان در زنده نگه داشتن راه و روش امام حسین (ع) بسیار مهم است و از این بابت استاندار واسط با محوریت هیأت‌های مذهبی، آمادگی کامل برای همکاری با ستاد اربعین دانشگاه آزاد اسلامی  دارد.»

رئیس دبیرخانه هیات امنای استان ایلام گفت: « اقدامات دولت و ملت عراق در اربعین حسینی و خدمتگزاری به زوار امام حسین(ع) زبانزد مردم و خانواده های ایرانی است و این اقدامات قابل تقدیر است.»

عادل نوروزی تصریح کرد:« ستاد ملی اربعین دانشگاه آزاد اسلامی به همت و درایت و پشتیبانی دکتر میرزاده ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی  و دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی دانشگاه با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و مشارکت همه دانشگاه های آزاد اسلامی کشور تشکیل شده است و هدف این ستاد خدمت رسانی به دانشجویان ، اساتید ، خانواده های آنان و در مراحل بعدی سایر افشار  است.»

وی گفت : « یکی از مهمترین کارهای در دست اقدام دانشگاه آزاد اسلامی بحث تبادل دانشجو و فراهم کردن تسهیلات لازم برای حضور دانشجویان کشور دوست و همسایه عراق در ایران است که این  مهم توسط مسئولان دانشگاه آزد اسلامی در دست پیگیری است.»

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد ایلام نیز گفت:« مدیریت غلط آل سعود در مراسم حج سال گذ شته که کمتر از 3 میلیون نفر در آن شرکت کرده بودند باعث به شهادت رسیدن دهها ایرانی شد و مدیریت صحیح مراسم اربعین توسط مردم با حضور 11 میلیون نفر در نا امنی ترین منطقه دنیا بدون کوچکترین حادثه ای افتخار بزرگ برای تشیع است.»

نصرت اله حیدری از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای راه اندازی ایستگاه صلواتی و خدمت دهی به زوار در استان واسط عراق  توسط دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت:  ستاد اربعین دانشگاه آزاد اسلامی امسال میزبان 2 میلیون دانشجو، 5 و نیم میلیون فارغ التحصیل ، 100 هزار نفر عضو هیات علمی و کارمند و خانواده های آنان در قالب بیش از400 واحد و مرکز دانشگاهی است و در مراحل بعدی میزبان همه زوار امام حسین است.

در ادامه این مراسم مسئولان هیات های مذهبی استان واسط عراق  ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی  خواستار حضورپررنگ دانشجویان واساتید در امر برگزاری مراسم امسال شدند.

برچسب‌ها : اربعین - امام حسین - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 308    ديروز: 3137    اين ماه: 49971    تاکنون : 815982