برگزاری آزمون نظام مهندسی ساختمانی با حضور 1278 نفر در واحد ایلام

کد خبر: 299 تاریخ انتشار: 1395/6/13
همزمان با سراسر کشور آزمون نظام مهندسی ساختمانی استان ایلام در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار گردید.

همزمان با سراسر کشور آزمون  نظام مهندسی ساختمانی استان ایلام در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار گردید.

مدیر کل راه وشهرسازی استان ایلام در گفتگو با خبرنگارآنا گفت: این آزمون همزمان با سراسر کشور و با حضور 1278 داوطلب در دو نوبت صبح وعصر در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار شد.

مهندس سيد كمال الدين ميرجعفريان گفت : آزمون حرفه ای مهندسان پایه دوم در گرایشدهای عمران، تاسیسات برقی و مکانیکی، شهرسازی، نقشه برداری، ترافیک و...برگزار شد.

وی برگزاری این آزمون توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام را خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به سوابق دانشگاه آزاد اسلامی و تجاربی که در زمینه برگزاری آزمون ها دارند این آزمون نیز بسیار خوب برگزار شد.

آین آزمون برای اولین بار با همکاری اداره کل راه وشهرسازی استان و برگزاری آن توسط دانشگاه آزاد اسلامی صورت انجام شد .

دکتر صفا فرخی مدیرکل برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام یکی از بزرگترین دانشگاههای استان ایلام با امکانات پیشرفته آزمایشگاهی ، کارگاهی و رفاهی  و از لحاظ برگزاری آزمون های مختلف دارای تجارب چند ساله است بر این اساس این واحد دانشگاهی آمادگی لازم جهت همکاری با ادارات و ارگانهای مختلف برای برگزاری آزمون های آنان و همچنین دوره های آزموزشی دارد

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - نظام مهندسی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 758    ديروز: 1888    اين ماه: 34298    تاکنون : 1663103