رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام::

واحد ایلام دارای رتبه برتر کشور در برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید است

کد خبر: 292 تاریخ انتشار: 1395/6/6

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و دبیر هیئت امنای استان در حاشیه طرح ضیافت اندیشه اساتید استان ایلام به خبرنگار آنا گفت: «طبق بررسی‌های به عمل آمده، دانشگاه آزاد اسلامی ایلام حائز رتبه نخست در برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید شده است.»

شهریار عباسی گفت: « طرح ضیافت اندیشه اساتید فرصتی است که اساتید و اعضای هیئت علمی برای بازنگری در درون خود و تعمیق باورهای دینی و رفع شبهات احتمالی می توانند از آن بهره بجویند.»

وی دانشگاه‌ها را پرچم‌دار اندیشیدن و عمل کردن در جامعه دانست و عنوان کرد: « چشم مردم همواره به دانشگاه دوخته شده است و خوب است که مسائل روز و مهمی مانند سبک زندگی مطلوب ایرانی اسلامی، تمدن و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و مبحث بسیار حیاتی اقتصاد مقاومتی در طرح ضیافت اندیشه اساتید گنجانده شود.»

عباسی از تعامل خوب و دوسویه ای که بین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و هیات رییسه این دانشگاه آزاد برقرار است ابراز خوشحالی کرد و گفت: «این تعامل و همکاری همدلانه از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران است که به خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی به تبلور رسیده و اثبات شده است.»

وی درباره اینکه در سنوات گذشته طرح ضیافت اندیشه اساتید در مشهد مقدس و در ایام ماه مبارک رمضان برگزار شده توضیح داد: «بنا به  تصمیم هیئت رییسه و نهاد رهبری مقرر شد  امسال طرح ضیافت اندیشه اساتید در استان ایلام و قبل از آغاز سال تحصیلی جدید آغاز شود تا اساتید معزز با روحیه ای دو چندان در خدمت دانشجویان سال تحصیلی پرباری را آغاز کنند.»

رییس دفتر  نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام نیز در این باره گفت: «طرح ضیافت اندیشه اساتید راهبردی برای مهندسی بخشی از اوقات فراغت اساتید و فرصتی برای آزاداندیشی و محک زدن اندوخته های دینی و علمی است.»

حجت الاسلام و المسلمین مهدی همتی با اشاره به اینکه در طرح ضیافت اندیشه اساتید سال 95 بنا بر بحث پیرامون مباحث تمدنی است، عنوان کرد: «ما هم دین اسلامی‌مان بهترین و کامل ترین دین است و هم فرهنگ ایرانی‌مان اصیل و غنی و متعالی است و بر این مدعا تمام ذهن‌های آزاداندیش جهان صحه می گذارند.»

او گفت: «اوج فرهنگ ما دوشادوش بودن و مکمل بودن علم و دین در این کشور بوده است و روح و جسم، همواره برای ساماندهی جامعه در تلاش هماهنگ بوده اند؛ اما زمانی می توانیم به فرهنگ و تمدن خود افتخار کنیم که مولفه‌های آن در گفتار و رفتار فردی و اجتماعی و اقتصادی و سیاسی ما تبلور یابد.»

همتی از بررسی شبهات و سوالات درباره فرهنگ و تمدن در ضیافت اندیشه خبرداد و گفت که علاوه بر این موضوع که با سخنرانی استاد رجبی دوانی پیگیری می شود، مباحث و آرای اساتید درباره بحث اقتصاد مقاومتی نیز مطرح خواهد شد.

برچسب‌ها : شهریار عباسی - ضیافت اندیشه - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1233    ديروز: 1449    اين ماه: 44160    تاکنون : 1836281