پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز کارمند

کد خبر: 290 تاریخ انتشار: 1395/6/3
دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی چهارم شهریور، روز کارمند را به تمامی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در این پیام آورده است:

«بسمه تعالی

پیامبر اکرم (ص): خداى تعالى دوست دارد وقتى کسى کارى مى‏کند آن را به خوبى انجام دهد.

چهارم شهریور، روز کارمند را به همه همکاران خدوم، دلسوز و متعهد دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می گویم. معتقدم پیشرفت و توسعه پایدار ملزوم در اختیار داشتن نیروی انسانی متعهد و متخصص است و تعهد کاری و اخلاقی اشخاص عامل موثر در پیشبرد اهداف و برنامه است؛ بی شک نادیده گرفتن کرامت و حرمت افراد در هر مجموعه ای هم عامل مخربی در پیشبرد برنامه ها خواهد بود.

همکاران گرامی، بیش از سه دهه از حیات و فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه آموزش عالی کشور می گذرد و اگر ممارست و سختکوشی شما کارکنان نبود، امروز نمی توانستیم بار سنگینی از آموزش عالی فرزندان سرزمینمان را برعهده گیریم، مطمئناً ادامه این راه و دستیابی به موفقیتهای جدید در بخشهای مختلف میسر نمی شود، مگر با همراهی ، همدلی ، همکاری و همگامی تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی که چاره و ضمانت بخش موفقیت این دانشگاه است.

امید دارم با تلاش و کوششی مضاعف در رفع مشکلات جامعه، کمک به توسعه پایدار کشور و خدمت به مردم حرکت کنیم.

اینجانب بار دیگر روز کارمند را به همه همکاران گرامی و دلسوز تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال برای تمامی آنان آرزوی تندرستی ، بهروزی و موفقیت روز افزون مسالت دارم.

حمید میرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی»

برچسب‌ها : پیام تبریک - روز کارمند - میرزاده

آمار بازدید       امروز: 494    ديروز: 2202    اين ماه: 48638    تاکنون : 1412588