معاون آموزشی:

ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد/ واحد ایلام در 70 رشته تحصلی دانشجو می پذیرد

کد خبر: 289 تاریخ انتشار: 1395/5/26
داوطلبان جهت ثبت نام می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون به نشانی WWW.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته و ثبت نام اقدام نمایند و بعد از ثبت نام از تاریخ 15 شهریور با مراجعه به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و ارایه مدارک مورد نیاز نسبت به ثبت نام نهایی اقدام نمایند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 25 مرداد ماه آغاز شده است .

منصور احمدی بیان کرد : داوطلبان جهت ثبت نام می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون به نشانی WWW.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته و ثبت نام اقدام نمایند و بعد از ثبت نام از تاریخ 15 شهریور با مراجعه به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و ارایه مدارک مورد نیاز نسبت به ثبت نام  نهایی اقدام نمایند.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با بیش از 160 عضو هیات علمی و بیش از 100 رشته در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی یکی از بزرگترین دانشگاههای استان ایلام است.

وی بیان کرد این واحد دانشگاهی در 70 رشته کاردانی و کارشناسی بدون آزمون از جمله حقوق ، الکترونیک ، مکانیک، کامپیوتر ، معماری ، عمران، حسابداری و... دانشجو می پذیرد.

احمدی تصریح کرد اکثر رشته های واحد ایلام بر اساس نیاز استان و نیازسنجی و تقاضای داوطلبان تصویب و راه اندازی شده است.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است و بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی هیچگونه تفاوتی بین مدرک تحصیلی بدون آزمون و با آزمون وجود ندارد.

برچسب‌ها : بدون آزمون - دانشگاه آزاد اسلامی - منصور احمدی - منصور احمدی - واحد ایلام - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1742    ديروز: 1877    اين ماه: 1742    تاکنون : 572715