معاون دانشجویی فرهنگی :

خبرنگاران طلایه داران دانایی

کد خبر: 280 تاریخ انتشار: 1395/5/17
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار گفت: خبرنگاران طلایه داران دانایی و خط مقدم مبارزه با جهل و نادانی هستند.»

نصرت اله حیدری با حضور در دفتر روابط عمومی و خبرگزاری آنا در ایلام عصر کنونی را عصر انفجار اطلاعات عنوان کرد و گفت:« در سایه تلاش و مجاهدت خبرنگاران است که دریچه های دانایی به روی بشریت باز می شود.»

وی خبرگزاری آنا را از رسانه های فعال کشور عنوان کرد و گفت: «تلاش مجموعه آنا و روزنامه فرهیختگان وایسکانیوز در انعکاس رویدادهای دانشگاه آزاد اسلامی ستودنی است .»

وی در پایان از زحمات سرپرست و خبرنگاران خبرگزاری آنا در استان ایلام در انعکاس رویدادهای فرهنگی و دانشجویی تقدیر و تشکر کرد.

حیدری همچنین از هفته نامه های محلی استان ، خبرگزاری ها ، صداوسیما ، سایت های خبری ایلام و سرپرستان روزنامه های کثیرالانتشار استان در برجسته سازی و بیان رویدادهای فرهنگی دانشگاه نیز تشکر کرد.

برچسب‌ها : حیدری - دانشگاه آزاد اسلامی - روز خبرنگار - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 289    ديروز: 1287    اين ماه: 47976    تاکنون : 1315941