دومین جلسه شورای مرکز رشد واحد ایلام:

فعالیت های مرکز رشد واحد ایلام شتاب می گیرد

کد خبر: 268 تاریخ انتشار: 1395/4/26
دومین جلسه شورای مرکز رشد واحدهای فن اور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، رئیس پارک علم وفناوری ایلام ، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی و رئیس و دبیر جلسه شورای مرکز رشد واحد ایلام برگزار شد.

دومین جلسه شورای مرکز رشد واحدهای فن اور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، رئیس پارک علم وفناوری ایلام ومدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی در محل واحد ایلام برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: «در حال حاظر 12 واحد فن آور در مرکز رشد واحد ایلام مستقرهستند که بصورت گروهی و یا در قالب شخصیت حقیقی اقدام به ثبت شرکت نموده و این شرکت ها مراحل رشد را طی نموده اند.»

شهریار عباسی تصریح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی  در حوزه تولید علم وتبدیل آن به ثروت  دارای پتانسیل خوبی است و این پتانسیل امروز در خدمت توسعه استان است.»

وی بیان کرد:« حمایت از شرکت های دانش بنیان و فراهم کردن زیر ساخت ها و امکانات لازم برای آنان در دست اجراست و در آینده نزدیک شاهد شکوفایی این حوزه هستیم.»

وی گفت: «استان ایلام از لحاظ زیر ساخت ها در حوزه شرکت های فن آور با مشکلاتی مواجه است  که تلاش مسئولان استان و مدیران ارشد اجرایی بر رفع این مشکلات و ساماندهی پتانسیل های استانی است.»

وی با تقدیر از همکاری دستگاههای اجرایی علی الخصوص استاندارایلام، سازمان جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری و شرکت شهرک های صنعتی استان ایلام گفت:« تولید محصولات گلخانه ای ، ورود به تولید انرژی پاک در جهت کمک به حفظ محیط زیست استان و تولید برق وایجاد شهرک های فن آور جهت خدمات دهی به دستگاههای اجرایی و پژوهشگران از مهمترین برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در این حوزه است.»

رئیس واحد ایلام گفت: تولید محصولات سالم گلخانه ای با برند دانشگاه آزاد اسلامی قطعا مورد استقبال مردم ایلام است وهدف از ورود دانشگاه آزاد اسلامی به تولید محصولات گلخانه ای "اقدام وعمل" به "اقتصاد مقاومتی" است.»

وی افزود: «بحث تولید محصولات گلخانه ای یکی از مهمترین شاخصه های اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی،اب وخاک است.»

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: «سازمان جهاد کشاورزی از طرح ها و اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه گلخانه ای حمایت می کند  و آماده ارائه تسهیلات و کمک فنی برای اجرا و توسعه محصولات گلخانه ای است.»

"محمد تراب میری" تصریح کرد: «ورود دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تولید محصولات کشاورزی با برند دانشگاه و نظارت اعضای هیات علمی قطعا مورد استقبال مردم استان قرار خواهد گرفت .»

" مرتضا  دارایی" رئیس شرکت شهرک های صنعتی استان ایلام نیز گفت: «در راستای افزایش همکاری های دانشگاه و صنعت استان غرفه مربوط به بازدی و فروش محصولات دانش بنیان مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام  در محل غرفه های صنایع دستی استان راه اندازی می شود.»

"کامران طاهر پور" رئیس پارک علم وفناوری استان ایلام  نیز گفت: «برگزاری جلسات مشترک مشترک بین دانشگاهها و پارک علم و فناوری استان می تواند در پایش و ساماندهی بیشتر این حوزه موثر باشد.»

برچسب‌ها : گلخانه - مرکز رشد - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1326    ديروز: 1586    اين ماه: 52418    تاکنون : 1980098