رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ::

مردم داری و ارتباط با محیط های دانشگاهی از مهمترین شاخصه های نیروی انتظامی در مقطع کنونی است

کد خبر: 260 تاریخ انتشار: 1395/4/9
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: مردم داری ، خدمتگزاری بی منت و ارتباط با محیط های دانشگاهی و استفاده از دستاوردهای دانشگاهها از مهمترین رویکردهای پلیس در چندسال اخیر بوده است .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: مردم داری ، خدمتگزاری بی منت و ارتباط با محیط های دانشگاهی و استفاده از دستاوردهای دانشگاهها  از مهمترین رویکردهای پلیس در چندسال اخیر بوده است .

به گزارش آنا از ایلام ، شهریار عباسی به  همراه هیات رئیس واحد ایلام  با حضور در محل فرماندهی نیروی انتظامی استان ایلام ضمن تبریک انتصاب  فرمانده جدید این نیروی در ایلام، خواستار افزایش همکاری های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه و نیروی انتظامی شد.

وی گفت: تعامل نیروی انتظامی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام  در زمینه های علمی و پژوهشی در چند سال گذشته مطلوب بوده است و امیدواریم این روند ادامه یابد.

وی بیان کرد: پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برای انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی مورد نیاز دستگاههای اجرایی استان  کم نظیر است و این پتانسیل در خدمت توسعه استان قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام تصریح کرد:  نیروی انتظامی استان ایلام در برقراری نظم و امنیت در استان موفق بوده است و قطعا با حضور سردار  "نور علی یاری "فرمانده جدید این نیرو در ایلام که از نیروهای بومی و توانمند استان است  در آینده نزدیک شاهد ارتقاء جایگاه نیروهای انتظامی بیش از گذشته خواهیم بود.

فرمانده نیروی انتظامی استان ایلام نیز ضمن تقدیر از خدمات مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه های استان ایلام گفت: تعامل پلیس و دانشگاه در زمینه های علمی و پژوهشی و استفاده از ظرفیت عظیم دانشجویان و اساتید برای پیشبرد اهداف پلیس مورد تاکید و توجه نیروی انتظامی است.

برچسب‌ها : عباسی - فرمانده نیروی انتظامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1499    ديروز: 2581    اين ماه: 4080    تاکنون : 2853060