نشست کارگروه نمایندگان هیات موسس واعضای هیات عالی نظارت منطقه 5 در واحد ایلام

کد خبر: 254 تاریخ انتشار: 1395/4/2
نشست کارگروه نمایندگان هیات موسس واعضای هیات عالی نظارت منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر شهریار عباسی رئیس واحد ایلام، دکتر محسن عقابی معاون هیات عالی نظارت در منطقه 5، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، رئیس دبیرخانه هیات امناء استان ایلام، سه تن از مسئولان کارگروه های دبیرخانه هیات موسس و معاونین و مدیران واحد در محل این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد ایلام، در این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به تشریح وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی در استان ایلام پرداخت و گفت: «در حال حاضر 4 واحد دانشگاهی و 3 مرکز آموزشی در استان با بیش از نه هزار دانشجو فعال است.»

شهریار عباسی تصریح کرد: «جمعیت استان ایلام کمتر از 600 هرار نفر است با بیش از 25 مرکز آموزش عالی که این امر باعث شده است تمام مراکز آموزشی استان با کاهش شدید تعداد دانشجو روبرو شوند و فضای جذب دانشجو در ایلام رقابتی است.»

دبیر هیات امنای استان ایلام گفت : استان ایلام جزء استان های کمتر توسعه یافته کشور است و هنوز زیر ساخت های لازم برای اجرای طراحی های اقتصادی و دانش بنیان فراهم نشده است و رویکرد واحد ایلام تسریع در اجرای زیرساخت ها برای اجرای طرح های دانش بنیان است.»

عباسی تصریح کرد: «توسعه دانشگاه آزاد اسلامی در استان ایلام از سال 92 تا کنون کم نظیر بوده است، رشد مقالات پژوهشی، کیفی سازی آموزشی، ارتقاء رتبه علمی اعضای هیات علمی به دانشیار، خروج واحد ها و مراکز از حالت زیان دهی، رشد چشم گیر در بحث توسعه تحصیلات تکمیلی از دو رشته کارشناسی ارشد در سال 92 به 48 رشته کارشناسی ارشد و دکتری در سال 95 به طوریکه بیش از 80درصد دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد استان در واحد ایلام حضور مشغول تحصیل هستند، توجه به رفاه کارکنان و صرفه جویی در هزینه ها و استفاده بهینه از وضعیت موجود دانشگاه، فعال شدن حوزه فرهنگی دانشگاه با پیگیری طرح های ماندگار فرهنگی و فعال کردن تشکل ها، کانون ها و هیات های مذهبی، ایجاد مرکز رشد در دانشگاه به عنوان ماوایی برای اساتید و دانشجویان محقق و...»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام تصریح کرد : «متاسفانه سیاست های انقباضی دولت قبلی و کیته توزی نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی با رشد قارچ گونه موسسات آموزشی بدون داشتن کمترین استاندارد ممکن به همراه بود که این سناریو برای زمین گیر کردن دانشگاه آزاد اسلامی طراحی شده بود که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید وضعیت آموزش عالی در ایران به سمت جایگاه واقعی خود در حرکت است.»

عباسی گفت:« دانشگاه آزاداسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با پتانسیل 400 واحد و مرکز آموزشی 5 و نیم میلیون فارغ التحصیل، یک میلیون و 700 هزار دانشجو و 100 هزار عضو هیات علمی و کارمند کمک کار دولت تدبیر و امید است.»

معاون هیات عالی نظارت منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تقدیر از واحد ایلام به تشریح رویکرد و وظایف و تشریح ساختار دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: «دبیرخانه هیات عالی نظارت کمک کار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در بحث ارتقاء کیفیت و ارائه راهکارهای جدید برای مشکلات است.»

دکتر محسن عقابی بیان کرد:« برای پیگیری مسائل و مشکلات واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی 9 کار گروه و 34 زیرمجموعه تعریف شده است.»

وی بیان کرد: «دبیرخانه هیات نظارت منطقه 5 شامل 22واحد و مرکز آموزشی و 4 مرکز سماءدر استان های ایلام، کرمانشاه وکردستان است.»

وی گفت: «بالاترین درصد دانشجویی نسبت به دانشگاه های دیگر در منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی حضور دارند که این نشانگر کیفیت آموزشی و اعتماد مردم به واحدها و مراکز آموزشی منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی است .»

وی گفت: «امروز دانشگاه آزاد اسلامی هم در داخل هم در خارج کشور مورد اعتماد است ومدارک آن جز مدارک معتبر دنیاست.»

دکتر حامد نجف پور دبیر کارگروه زیرساخت های دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی نیز به تشریح ارزیابی کیفیت آموزشی و چگونگی سنجش آن پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام اولین واحد دانشگاهی کشور است که در کمترین زمان ممکن به درخواست های دبیرخانه هیات موسس پاسخ داده است و در تکمیل پرسشنامه های ارسال بسیار خوب عمل کرده است که بایستی از دکتر عباسی رئیس این دانشگاه و همچنین دکتر مهدوی نماینده هیات عالی نظارت در این استان تقدیر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین مهدی همتی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی، عادل نوروزی رئیس دبیرخانه هیات امنا و تنی چند از اعضای کارگروه به بیان دیدگاه ها و سئوالات خود پرداختند.

برچسب‌ها : عباسی - عقابی - واحد ایلام - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 222    ديروز: 2391    اين ماه: 4981    تاکنون : 823622