مرادپور: رفع کمیت و رسیدن به کیفیت، از اهداف راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی است

کد خبر: 239 تاریخ انتشار: 1395/3/11
رییس شورای تخصصی اداری و مالی استان ایلام در گفتگو با خبرنگار ما، موفقیت و پیشرفت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام را طی سال گذشته چشمگیر دانست و عنوان کرد: رفع کمیت و رسیدن به کیفیت هدف اصلی سیاست های دانشگاه است و امیدوارم با توجه به تجربه و مدیریت خوب ریاست واحد ایلام شاهد رشد روز افزون این واحد در آینده نه چندان دور باشیم.

مجتبی مرادپورگفت: دنیای امروز دنیای رقابت و برنامه ریزی است و سازمانهایی موفق تر هستند که بتوانند برنامه ریزی دقیق و منسجم تری داشته باشند زیرا برنامه ریزی عنصر اصلی تعالی و پیشرفت در واحدهای دانشگاهی است.

معاون اداری و مالی واحد ایلام همچنین بر لزوم توجه بیشتر به مسائل رفاهی اساتید و کارکنان تاکید نمود و بیان کرد: مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژه ای به امر رفاه کارکنان دارند و صدور بخشنامه‌های ارسالی پیرامون تخفیفات فرزندان و پرسنل، افزایش حقوق کارکنان و اعضای هیات علمی، ادامه تحصیل کارکنان، بیمه مکمل درمان و... مبین بخش اندکی از این تسهیلات و توجهات می باشد.

در همین مورد شمس الدین جمالی خزانه دار دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به خبرنگار ما گفت: خوشبختانه برنامه های حوزه معاونت مالی واحد ایلام در سال جاری مطابق برنامه ریزی انجام شده، پیش رفته و موفقیت های چشم گیری حاصل شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با تلاش های مجدانه اعضای شورای اداری و مالی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام و برنامه ریزی، برنامه های این حوزه با قوت هر چه بیشتر تا پایان سال جاری اجرا گردد.

برچسب‌ها : مجتبی مرادپور - معاون اداری مالی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 204    ديروز: 2391    اين ماه: 4963    تاکنون : 823604