به همت کانون دانشجویی شهروند مسئول برگزار شد:

نشست خطرات فضای مجازی از دیدگاه پلیس سایبری در واحد ایلام

کد خبر: 215 تاریخ انتشار: 1395/2/25
به همت کانون دانشجویی شهروند مسئول نشست خطرات فضای مجازی با حضور رئیس پلیس فتا استان ایلام و جمعی از اساتید و دانشجویان در محل واحد ایلام برگزار گردید .

به گزارش خبرنگار آنا از ایلام، در این نشست که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت رئیس واحد ایلام تصریح کرد:«مسولان باید برای تهدیدات و فرصت های فضای مجازی برنامه ریزی کنند و تدوین و آشنایی با قوانین  و ساز وکارهای فضای مجازی می تواند در بهینه سازی این محیط موثر باشد .»

شهریار عباسی افزود: «بخشی از وقت و انرژی افراد در فضای مجازی می گذرد و باید " فضای مجازی" رابه عنوان یک "واقعیت"  قبول کنیم .»

وی بیان کرد: «پیشرفت علمی و تکنولوژی در زمینه فضای سایبری رشد چشمگیری داشته است وبایستی دانشگاه ها و مراکز علمی در این زمینه مدرنترین وجدید ترین ابزار را برای بهینه سازی و کاهش مضرات این فضای طراحی و در اختیار کاربران قرار دهند.»

وی گفت : فرهنگ سازی مهمترین عامل در بهینه سازی محیط  فضای مجازی است .

رئیس پلیس فضای تولید وتبادل اطلاعات ( فتا) استان ایلام نیز گفت: «فضای مجازی یک واقعیت است و باید کاربران با ارتقا سطح دانش و معلومات خود از آسیب های احتمالی این فضا در امان باشند.»

سرگرد علی عباسی کسانی اضافه کرد: «فضای سایبری تمام گستره اجتماعی، سیاسی، دینی، فرهنگی و... را مورد تاثیر قرار داده است و بیشترین استفاده آن در مسائل اجتماعی و فرهنگی صورت می گیرد.»

وی گفت:«82 درصد جرایم سایبری در ایران در حوزه مالی، 13 درصد در حوزه اخلاقی،  2 درصد انتقام جویی، 2 درصد سرگرمی و یک درصد نیز سایر موارد  رخ می دهد.»

سرگرد کسانی بیان کرد:« در سال 94 بیش از 97 درصد از جزایم سایبری درایلام کشف شده است.»

پاسخ به سوالات دانشجویان، تشریح وضعیت سایبری ایران، بیان تهدیدها و فرصت ها در فضای سایبری از طریق پخش اسلاید و توضیح آن از دیگر برنامه های جانبی این نشست بود .

برچسب‌ها : پلیس فتا ایلام - فضای مجازی - نشست علمی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1106    ديروز: 1888    اين ماه: 4541    تاکنون : 719334