رئیس واحد ایلام در مراسم نکوداشت مقام استاد::

استاد شهید مطهری نمادی شایسته برای جامعه دانشگاهی کشور است

کد خبر: 212 تاریخ انتشار: 1395/2/21
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: استاد شهید مطهری نمادی شایسته برای جامعه دانشگاهی کشور است و نقش شهید مطهری در روشنگری جامعه دانشگاهی قبل و بعد از انقلاب بی نظیر است.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر شهریار عباسی در مراسم نکوداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید واحد ایلام بیان کرد: شهید مطهری برای مقابله با جریان های مارکسیستی که در دانشگاه‌ها لانه کرده بودند مجبور شد تمام افکار مارکسیست ها را مطالعه کند تا بتواند با استدلال و منطق پاسخ محکمی به آنها بدهد.

وی آثار مکتوب شهید مطهری را یادآور شد و گفت: «تمام آثار شهید مطهری بر اساس نیازهای جامعه نگاشته شده است در این راستا می توان به کتاب " فلسفه حجاب " اشاره کرد که زمانی تالیف شد که جامعه مملو از بی دینی و بی حجابی بود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام افزود: «با حضور دکتر میرزاده دانشگاه جایگاه واقعی خود که تولید علم و تربیت نیروی متعهد ومتخصص مورد نیاز کشور است پیدا کرد و امروز این دانشگاه بر اساس خواست مردم و نیاز جامعه حرکت می کند.»

عباسی تصریح کرد: «زمانی جامعه ما نیاز به مقاطع کاردانی و کارشناسی داشت که دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور برای تحقق این خواسته مردم واحد دانشگاهی ایجاد کرد و امروز نیاز جامعه ما توسعه تحصیلات تکمیلی در کشور است که دکتر میرزاده پیشقدم در گسترش تحصیلات تکمیلی است .»

وی بیان کرد :« بر این اساس در استان ایلام 40رشته کارشناسی ارشد و 8 رشته دکتری راه اندازی شده است و مردم استان ایلام انتظار دارند تنوع رشته های تحصیلات تکمیلی در این استان بیشتر شود و ما هم بر این اساس زیرساخت های لازم برای گسترش تحصیلات تکمیلی فراهم کرده ایم.»

عباسی تصریح کرد: «تولید علم و تبدیل آن به ثروت از طریق تاسیس شرکت های دانش بنیان با محوریت اساتید و دانشجویان و افزایش درآمد غیر شهریه ای از دیگر اقدامات مهم دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است.»

رئیس واحد ایلام افزود: «توجه به حوزه معیشتی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی از اقدامات ماندگار دکتر میرزاده بوده است و دراین راستا افزایش 150درصدی حقوق کارکنان از سال 92 تاکنون و افزایش 20درصدی حقوق اعضای هیات علمی در سال جاری، در نظرگرفتن وام های کم بهره برای اعضای هیات علمی و کارکنان ، رضایت مندی این عزیزان را به دنبال داشته است که قابل تقدیر است.»

وی افزود: «اساتید محور تولید علم وتبدیل آن به ثروت در دانشگاه آزاد اسلامی هستند و امیدواریم در تاسیس شرکت های دانش بنیان که زیربنای اقتصلد مقاومتی است ، اساتید بیش ازپیش فعال باشند.»

عباسی گفت: «مجوز راه اندازی مرکز رشد در واحد ایلام صادر شده است و ایجاد نیروگاه تولید انرژی برق توسط اساتید واحد ایلام ، پیگیری تولید محصولات گلخانه ای با توجه به پتانسیل بالای واحد ایلام و استعداد استان در این زمینه از اقدامات واحد ایلام است .»

حاشیه های مراسم :

- تجلیل از اساتید پیشکسوت واحد ایلام آقایان عادل نوروزی، مسلم محمدیان، باقر آرایش، عباس ملکی و سرکار خانم شهین غیاثی .

- استقبال از اعضای هیات علمی و خانواده های آنان با تقدیم شاخه های گل توسط دانشجویان واحد ایلام

- سرودن و قرائت شعر در وصف اساتید توسط شاعر برجسته استانی و کشور دکتر حبیب الله بخشوده .

- اجرای تئاتر توسط دانشجویان واحد ایلام (حسن نظری، صابر دارابیان و ناجی)

پذیرایی از اساتید وخانواده های آنا به صرف شام در هوای بهاری و محوطه بسیار زیبای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام .

برچسب‌ها : روز استاد - مطهری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 241    ديروز: 1287    اين ماه: 47928    تاکنون : 1315893