به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و:

كارگاه آموزشي آشنايي با محتوا و نحوه جستجو در بانك هاي اطلاعاتي EBSCO برگزار شد

کد خبر: 202 تاریخ انتشار: 1395/2/11
به همت معاونت پژوهش و فناوری، كارگاه آموزشي آشنايي با محتوا و نحوه جستجو در بانك هاي اطلاعاتي EBSCO در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامي واحد ایلام برگزار شد.

معاون پژوهش و فناوری واحد ایلام در حاشیه این کلاس گفت: EBSCO بانك اطلاعاتي است كه مقالات بيش از 600 نشريه ادواري به علاوه معرفي كتاب ها، گزارش ها و گفتگو با صاحب نظران را در حوزه كتابداري و اطلاع رساني از سال 1960 تاكنون را پوشش مي دهد.

شهرام مامی عنوان کرد: اين بانك شامل بيش از 500 نشريه در حوزه آموزش و پرورش است كه 165 نشريه آن تمام متن مي باشد.

وي گفت: اين بانك اطلاعاتي بزرگترين بانك علمي چند منظوره تمام متن دنياست كه اختصاصا براي موسسات تحقيقاتي و دانشگاه ها طراحي شده است.

اين كارگاه با تدریس استاد مهدی چگنی و جمعي از اعضاي هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي واحد ایلام برگزار شد.

برچسب‌ها : شهرام مامی - کارگاه آموزشی ebsco - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1678    ديروز: 1808    اين ماه: 47876    تاکنون : 1975556