جشنواره ایده های ثروت ساز برگزار می شود

کد خبر: 196 تاریخ انتشار: 1395/1/29
دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام، بنیاد نخبگان استان ایلام، دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان ایلام، دانشگاه پیام‌نور ایلام، دانشگاه آزاد استان ایلام، دانشکاه باختر و جهاد دانشگاهی استان ایلام حامیان این جشنواره می‌باشند

دکتر رضا یگانه، مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه در خصوص برگزاری جشنواره استانی ایده های ثروت ساز در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی عنوان داشت: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ایلام در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، در راستای زمینه سازی برای تحقق دانشگاه کارآفرین و هدایت ایده های خلاق و نوآور برای تولید ثروت و ایجاد اشتغال مولد، با همکاری پارک علم و فناوری استان جشنواره "ایده های ثروت ساز" را برگزار می کند.

در جهان کنونی پایه و اساس پیشرفت و اقتدار هر کشور، توسعه فناوری و استفاده حداکثری از ظرفیت نوآوری و اختراعات در جهت افزایش قدرت اقتصادی می باشد و در همین راستا ایده های ارسالی به جشنواره ایده های ثروت ساز می توانند در توسعه فناوری و رونق اقتصاد دانش بنیان و به تبع آن، کارآفرینی و تقویت تولید ملی نقش بسیارموثری داشته باشند.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه افزود: هدف این جشنواره حمایت از ایده های کارآفرینی، توسعه و ترویج ایده پروری، ایجاد روحیه ایده‌پردازی جوانان و ایجاد انگیزه جهت خلق ایده‌های نوآورانه و تبدیل ایده به ثروت، است. برگزیدگان این جشنواره از تسهیلات پارک علم و فناوری و مرکز رشد دانشگاه ایلام در مسیر تبدیل ایده به عمل برخوردار خواهند شد.

دکتر رضا یگانه با اشاره به اینکه نخستین جشنواره ایده های ثروت ساز در چهار حوزه صنعت، خدمات، سلامت و کشاورزی برگزار می‌شود اظهار داشت:عموم مردم و به ویژه دانشجویان می‌توانند جهت شرکت در نخستین جشنواره ایده های ثروت ساز ثبت نام کنند و هیچگونه محدودیتی در این رابطه وجود ندارد همچنین علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند از تاریخ 28 فروردین‎ماه تا 15 اردیبهشت‌ماه 1395با مراجعه به آدرس اینترنتی wif.ilam.ac.ir مراحل ثبت‌نام خود را انجام دهند، همچنین جهت دریافت پاسخ سؤالات احتمالی خود می‌توانند با شماره تلفن 32234873-084 یا تلفن همراه 09189455685 در تماس باشند.

برچسب‌ها : ایلام - جشنواره - یگانه

آمار بازدید       امروز: 232    ديروز: 1287    اين ماه: 47919    تاکنون : 1315884