نماینده ولی فقیه در استان ایلام::

دانشگاه آزاد اسلامی یکی از تاثیرگذارترین نهادها در عرصه اقتصاد مقاومتی است

کد خبر: 184 تاریخ انتشار: 1395/1/15
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت:« دانشگاه آزاد اسلامی نهادی تاثیرگذار در همه عرصه ها است علی الخصوص در بحث اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی و می تواند گامهای بلندی در این راستا بردارد.»

حجت الاسلام و المسلمین محمد نقی لطفی در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان ایلام ،  هیات رئیسه و جمعی از اساتید این دانشگاه ضمن تبریک سال جدید گفت: « نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان " اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل " یک نقشه راه و شعاری راهبردی است.»

امام جمعه ایلام تصریح کرد : « آغاز سال 95 مزیم است به نام حضرت فاطمه زهرا (س) و بایستی با تاسی از سیره عملی ، اخلاقی ، سیاسی و فرهنگی آن حضرت حرکت کنیم.»

وی گفت: « اقتصاد مقاومتی نسخه ای بی بدیل و شفابخش برای درمان اقتصاد بیمار کشور است و با کوشش دولت ، مردم و نهادهای اثربخش از جمله دانشگاه آزاد اسلامی امیدواریم در بحث مسائل اقتصادی شاهد تحول باشیم .»

نماینده ولی فقیه در استان ایلام بیان کرد : « باید شعار راهبردی امسال که با پشتوانه " اقدام"  و " عمل " همراه است بدور از شعارزدگی و حاشیه سازی اقتصاد بیمار کشور را درمان نماید چرا که وضعیت اقتصادی کنونی کشور به یک نقطه ظعف برای امتیاز گیری قدرتهای استکباری تبدیل شده است و آنان با استفاده از این حربه درصدد ضربه زدن به نظام و کم رنگ کردن حضور مردم در صحنه های مختلف هستند.»

وی از تلاش های صورت گرفته توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، مسئولان نهاد رهبری ، اساتید و... در راستای تولید علم و کمک به توسعه استان  تقدیر کرد.

در این دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیز ضمن تبریک سال 95 و نامگذاری آن توسط مقام معظم رهبری گفت: « دانشگاه آزاد اسلامی همواره در خط امام (ره) و مقام معظم رهبری گام برداشته است و امسال نیز با تمام توان و بسیج تمام ظرفیت های این دانشگاه برای اجرایی شدن فرمایشات رهبری و و پیام نوروزی ایشان وارد عرصه "اقدام" و "عمل" می شویم .

دکتر شهریار عباسی  ضمن تقدیر از نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام که همواره مدافع و حامی دستاودرهای دانشگاه آزاد اسلامی بوده است گفت: « ارشادات و رهنودهای جنابعالی به عنوان نماینده مقام معظم رهبری در استان ایلام در بحث مسائل فرهنگی و علمی همواره راهگشا و کمک کار مسئولان این دانشگاه در استان ایلام بوده است.»

رئیس دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام نیز ضمن تبریک سال جدید  گفت:  « نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان "اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل " و آغاز سال  جدید و همزمانی آن با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)  امیدبخش و امیدوارکننده است و امیدواریم  شکوفایی در عرصه های مختلف علی الخصوص عرصه های اقتصادی به همراه داشته باشد.»

حجت الاسلام والمسلمین مهدی همتی تصریح کرد : « دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد برخواسته از انقلاب و بر اساس خواست مردم شکل گرفته است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب پشتوانه ای برای سیل مشتاقان علم و دانش در کشور است.»

وی بیان کرد : «موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان ایلام با مدیریت خوب دکتر شهریار عباسی ، وحدت و همدلی هیات رئیسه ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان موفقیت های چشمگیری را به دنبال داشته است و تعامل و همکاری دانشگاه و نهاد رهبری  کم نظیر است.»

وی تصریح کرد : « نهاد رهبری همواره ماوایی برای پیگیری و حل مشکلات اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه بوده است.»

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دیدار نوروزی - دیدار نوروزی - واحد ایلام - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1497    ديروز: 801    اين ماه: 50656    تاکنون : 621629