ابراز خرسندی آیت الله هاشمی رفسنجانی از عمل به وعده ها و اجرایی شدن برنامه ها در مدیریت جدید

کد خبر: 183 تاریخ انتشار: 1395/1/15
دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه اعضای هیأت رئیسه صبح امروز به مناسبت آغاز سال جدید با رئیس جمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس هیأت امنا و هیأت موسس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید و آرزوی سالی پر خیر و برکت، برای مردم و نظام جمهوری اسلامی آرزوی توفیق روزافزون کرد.

دکتر حسن روحانی رئیس جمهور ضمن تبریک سال جدید، ابراز امیدواری کرد در سال پیش رو از ثمرات اقدامات سال گذشته استفاده و بهره برداری شود.

وی به موفقیت مردم ایران در برجام و همچنین انتخابات مجلس اشاره کرد و با بیان اینکه امسال از سوی رهبر معظم انقلاب سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامیده شده است، ابراز امیدواری کرد همه ارکان نظام در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری عمل کنند.

دکتر روحانی، برجام را مصداق اتم و اکمل تبدیل تهدید به فرصت دانست و حضور مردم ایران در انتخابات هفتم اسفند را هنرمندانه توصیف کرد.

همچنین دکتر میرزاده به همراه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، قبل از ظهر امروز به دیدار رئیس هیأت امنا و هیأت موسس دانشگاه آزاد اسلامی رفت.

در ابتدای این دیدار، دکتر میرزاده ضمن تبریک سال نو به بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی، ابراز امیدواری کرد: این مجموعه در سال پیش رو بتواند با توجه به اسناد بالادستی نظام همچنان زیر نظر هیأت امنا و هیأت موسس، به خدمت علمی و پژوهشی و فناوری خود به کشور ادامه دهد.

میرزاده با یادآوری تاکید آیت الله هاشمی رفسنجانی بر رسیدگی به وضعیت کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: بودجه سال 95 دانشگاه در اسفندماه ابلاغ شده و همه احکام آن ازجمله افزایش حقوق کارکنان، از فروردین سال جاری اجرایی می شود.

آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیأت امنا و هیأت موسس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید و آرزوی موفقیت برای رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، از خدمات صورت گرفته توسط تیم مدیریتی دانشگاه تشکر کرد.

وی با بیان اینکه امور در دانشگاه آزاد اسلامی دلسوزانه پیگیری می شود، خطاب به اعضای هیأت رئیسه دانشگاه گفت: تحقق وعده هایی که داده بودید و اجرای برنامه هایی که پیش بینی کرده بودید، عملاً دیده می شود و باعث کاهش شکایات و مراجعات مردمی و اظهار لطف آنها شده است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: در تماس ها و دیدارهای داخلی و خارجی، به ما گفته می شود که باید به دانشگاه آزاد اسلامی افتخار کنیم چرا که ظرف تنها 30 سال، چنین دانشگاهی را با این امکانات و بنیه علمی به وجود آورده اید.

وی افزود: این اقدام افتخارآمیز، نمونه ای کامل است از اینکه اگر به مردم اعتماد کنیم و مردم صاحب اختیار باشند و مدیران به ایشان خدمت کنند، کارها بهتر پیش می رود.

رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی با تشکر از دکتر جاسبی که در این دیدار حضور داشت،

به تاریخ صدر اسلام و نقش مردم در اداره امور اشاره کرد و نحوه تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی را ناشی از مدیریت اسلامی دانست.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های اقلیمی و توانمندی های علمی دانشگاه آزاد اسلامی، به بازدید خود از مجتمع پارس جنوبی در عسلویه، خواستار تاسیس یک شهرک علمی دانش بنیان در حوزه پتروشیمی توسط دانشگاه آزاد اسلامی در ساحل خلیج فارس شد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دیدار نوروزی - میرزاده

آمار بازدید       امروز: 1227    ديروز: 1449    اين ماه: 44154    تاکنون : 1836275