به مناسبت 22 اسفند گرامی داشت روز شهید:

حضور مسئولان واحد ایلام در منزل سردار شهید مرتضی ساده میری " هلتی"

کد خبر: 180 تاریخ انتشار: 1394/12/25
سردار شهید مرتضی ساده میری فرمانده گردان 502 امام حسین از تیپ یکم امیرالمومنین (ع) معروف به مرتضی "هلتی " در دوران جنگ تحمیلی در بسیاری از عملیات ها از جمله والفجر 10 ، کربلای یک ، کربلای 10 ، نصر 4 ، نصر 8 و... شرکت داشت و به عنوان گردان خط شکن در عملیات های زیادی شرکت داشت. این سردار شهید قبل از شهادت شعری را در روی چادر فرماندهی به این مضمون نوشته بودند: در سنگر حق شیرشکاران همه رفتند / یاران "هلت " چون عطر بهاران همه رفتند/ چون بوی گل آن پاک عیاران همه رفتند / " هلتی " با که نشینی که یاران همه رفتند.

جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور در منزل شهیدان مرتضی و علیرضا ساده میری و دیدار با مادر این شهیدان بزرگوار روز شهید را گرامی داشتند.

به گزارش خبرنگار آنا از استان ایلام  در این دیدار صمیمی  که در منزل مادر این دو شهید والامقام صورت گرفت ، مسئولان دانشگاه آزاداسلامی واحد ایلام با اهدای لوح تقدیر از صبر و استقامت مادر این دو شهید که اسوه صبر و استقامت است ، تقدیر کردند.

رئیس دبیرخانه هیات امنای استان ایلام گفت: «امنیت و استقلال کشور مرهون و مدیون خون به ناحق ریخته این شهیدان بزرگوار است و امروز ایران اسلامی به خود می بالد که در 8 سال جنگ تحمیلی ، دشمن نتوانست یک وجب از خاک ایران اسلامی تصرف نماید.»

عادل نوروزی تصریح کرد :« به برکت خون پاک شهدا امروز ایران اسلامی بر قله ی رفیع علمی منطقه ایستاده است و جامعه دانشگاهی با درس گرفتن از رشادتها و از خودگذشتگی شهدا برای سربالندی ایران اسلامی  ادامه دهنده راه این بزرگواران هستند .»

وی بیان کرد:« تکریم خانواده های معزز شهدا و خدمت به جامعه ایثارگری کشور یکی از مهمترین برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی است و این مهم مورد تاکید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی علی الخصوص دکتر میرزاده می باشد.»

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد ایلام نیز گفت: « تکریم و خدمت به  خانواده های معزز شهدا مهمترین برنامه دانشگاه آزاد اسلامی است .»

آه و افسوس "مرتضی  ساده میری " در فراق دوستان سفر کرده لحظه ای قطع نمی شد و ازاینکه از این قافله جا مانده بود احساس شرمساری میکرد تا اینکه دعای او مورد اجابت قرار گرفت و در تاریخ 25 / 12 / 1369 در دامنه های ارتفاعات قلاویزان واقع در منطقه عمومی "مهران" در عملیات پاکسازی مناطق غرب کشور از وجود منافقین کوردل به درجه رفیع شهادت  رسید و صدای گرفته ای در بیسیم ها پیچید « مرتضی به شهید "غیوری " و دوستانش ملحق شد.» سکوت عجیبی حاکم شد اما "مرتضی" شهد شیرین شهادت را نوشید و خود را به غافله شهدا رساند. روحش شاد و یادش گرامی باد.

سردار شهید مرتضی ساده میری در بین بچه های لشکر به "مرتضی  هلتی " معروف بود چرا که او 8 سال دفاع مقدس را در "هلت های مهران " حضور داشت . " هلت"  در لهجه ایلامی به جایی گفته می شود که زندگی در انجا بسیار سخت و طاقت فرسا است .

استان ایلام با داشتن 420 کیلومتر بیشترین مرز مشترک با کشورعراق  دارد در دوران جنگ تحمیلی با تقدیم هزاران شهید و جانباز نقش مهمی در دفاع از ایران اسلامی داشته است.

این مراسم به همت روابط عمومی واحد و معاونت دانشجویی و فرهنگی صورت گرفت.

برچسب‌ها : 22 اسفند - 22 اسفند - شهدا - شهید - واحد ایلام - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1738    ديروز: 1877    اين ماه: 1738    تاکنون : 572711