کاشت نهال در عرصه های طبیعی استان ایلام توسط واحد ایلام

کد خبر: 179 تاریخ انتشار: 1394/12/25
تشکل دانشجویی "آزاد اندیشان " با همکاری سایر تشکل ها و حمایت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و با حضور جمعی از دانشجویان، اعضای هیات علمی، کارکنان، رئیس واحد ایلام، مدیرکل منابع طبیعی استان ایلام و.. در عرصه منابع طبیعی استان اقدام به کاشت نهال نمودند .

تشکل دانشجویی "آزاد اندیشان " با همکاری سایر تشکل ها و حمایت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و با حضور  جمعی از دانشجویان، اعضای هیات علمی، کارکنان، رئیس  واحد ایلام، مدیرکل منابع طبیعی استان ایلام و.. در عرصه منابع طبیعی استان اقدام به کاشت نهال نمودند .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در این مراسم گفت: «یکی از مهمترین برنامه های این واحد دانشگاهی حمایت قاطعانه از فعالیت های دانشجویان در عرصه های اجتماعی است.»

شهریار عباسی تصریح کرد: «هیچگونه محدودیتی برای فعالیت  تشکل ها در عرصه های اجتماعی وجود ندارد و تمام امکانات دانشگاه آزاد اسلامی برای انجام برنامه های دانشجو محور بسیج می شود.»

وی بیان کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام علاوه بر تولید علم و تربیت نیروی متعهد مورد نیاز استان در عرصه های اجتماعی و سیاسی نیز کمک کار مسئولان استان و مردم است .»

وی تصریح کرد: « در طی سال جاری این واحد دانشگاهی در بحث سیل، آتش سوزی جنگل های، راه اندازی ایستگاه صلواتی جهت پذیرایی از زوار عتبات عالیات  و الان هم درخت کاری حضور فعال داشته و همراه مسئولان  در خدمت مردم استان ایلام بوده است.»

رئیس واحد ایلام گفت:« مسئولان دانشگاه بر این اعتقادند که بایستی دانشجویان در وسط میدان باشند و ضمن کسب  تجارب علمی و عملی به عنوان بازوی توانمند دانشگاه در عرصه های اجتماعی حضور داشته  باشند.»

عباسی افزود: در بحث انتخابات 7 اسفند ماه این واحد دانشگاهی در راستای ایجاد شور انتخاباتی و حضور حداکثری مردم اقدام به برگزاری نشست انتخاباتی با حضور کاندیدها نمودند که با توجه به حضور بیش از 2هزار نفر از دانشجویان و عموم مردم در این نشست به اعتقاد کارشناسان در تاریخ انتخابات استان بی نظیر بوده است .»

وی گفت : «دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با داشتن 145 عضو هیات علمی ، 170 کارمند و بیش از 6هزار  دانشجو و دارا بودن 8 رشته دکتری ،  33 رشته کارشناسی ارشد و60رشته کاردانی و کارشناسی در تولید علم و کمک به توسعه استان نقش افرین است .»

در این مراسم دهها اصله نهال توسط دانشجویان ، اساتید و ... غرس شد.

برچسب‌ها : درخت کاری - عباسی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 229    ديروز: 2391    اين ماه: 4988    تاکنون : 823629