خبر ویژه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام :

توسعه ساها جنبه‌های آموزشی، تحقیقاتی و درآمدزایی دارد

کد خبر: 172 تاریخ انتشار: 1394/12/15
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: «توسعه خدمات آزمایشگاهی ساها در دانشگاه آزاد اسلامی دارای جنبه‌های آموزشی، تحقیقاتی و درآمدزایی است.»

به گزارش خبرنگار آنا، شهریار عباسی در جلسه کمیته استانی سامانه ساها که در واحد ایلام و با حضور دکتر ایرانبخش برگزار شد، عنوان کرد: «آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام یکی از بی نظیرترین آزمایشگاه‌های تحقیقاتی در استان ایلام است.»

وی با اشاره به اینکه با بیشتر ادارات و ارگان‌هایی که به خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی واحد ایلام نیاز دارند، دارای تفاهمنامه های همکاری هستیم، افزود: «باید به سمت اجرایی کردن تفاهم نامه ها حرکت کنیم و این مهم جز با تجهیز و توسعه هر ساله دستگاه‌هایی که نیاز داریم تامین نخواهد شد.»

عباسی گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با ارائه 40 رشته کارشناسی ارشد و هشت رشته مقطع دکتری، 80 درصد از بار تحصیلات تکمیلی را در استان بر دوش گرفته است و دانشجویان بسیاری از خدمات آزمایشگاهی واحد ایلام در طول سال استفاده می کنند.»

در این جلسه، عادل نوروزی، دبیر هیئت امنای استان ایلام گفت: «تشکیل سامانه آزمایشگاه‌های همکار دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بهترین ابتکارات دانشگاه آزاد است.»

وی با برشمردن فواید سامانه ساها گفت: «با راه اندازی این سامانه هم به اعتبار و آبروی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شد، هم پشتیبانی به دانشگاه آمد و هم مشکلات آزمایشگاهی حل شده است.»

در جلسه کمیته استانی سامانه ساها در ایلام، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: «سرمایه هنگفت مغفول مانده‌ی دانشگاه آزاد اسلامی در آزمایشگاه‌ها، با مدیریت مطلوب دکتر میرزاده و مدیران ارشد به رشد و پویایی شایسته ای رسیده است.»

شهرام مامی افزود: «آن نگاه بخشی نگری که به آزمایشگاه‌ها وجود داشت و باعث شده بود آزمایشگاه‌ها به حاشیه کشانده شوند، با تفکر و نگاه نوین مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی از بین رفته است.»

او گفت: «در واحد ایلام با معرفی کارآمدی‌هایمان در عرصه ارائه خدمات آزمایشگاهی و معرفی و ثبت دستگاه‌های موجود، توانسته ایم قراردادهایی منعقد کنیم و برای دانشگاه درآمدزایی داشته باشیم.»

برچسب‌ها : ساها - عباسی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 230    ديروز: 2391    اين ماه: 4989    تاکنون : 823630