اطلاعیه / آگهی مزایده

کد خبر: 145 تاریخ انتشار: 1394/11/11
دانشگاه آزد اسلامی واحد ایلام در نظر دارد بوفه خواهران وبرادران و انتشارات را از طریق مزایده به افراد واجد شرایط واگذار نماید. متقاضیان می توانند جهت دریافت اسناد شرکت در مزایده از زمان درج آگهی به مدت 10 روز کاری به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام واحد تدارکات به نشانی ایلام بلوار دانشجو مراجعه وبه سایت دانشگاه یا با شماره تلفن 32239067 تماس حاصل نموده و فرم شرکت در مزایده را اخذ نماید.

دانشگاه آزد اسلامی واحد ایلام در نظر دارد بوفه خواهران وبرادران و انتشارات را از طریق مزایده به افراد واجد شرایط واگذار نماید.  متقاضیان می توانند جهت دریافت اسناد شرکت در مزایده از زمان درج آگهی به مدت 10 روز کاری به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام واحد تدارکات به نشانی ایلام بلوار دانشجو مراجعه وبه سایت دانشگاه یا با شماره تلفن 32239067 تماس حاصل نموده و فرم شرکت در مزایده را اخذ نماید.

ضمنا هزینه درج آگهی به عهده برنده مزایده می باشد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

برچسب‌ها :

آمار بازدید       امروز: 1479    ديروز: 801    اين ماه: 50638    تاکنون : 621611