امکانات و پتانسیل علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در اختیار مددجویان کمیته امداد استان ودرراستای کارآفرینی قرار می گیرد

کد خبر: 1383 تاریخ انتشار: 1400/4/9
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در آیین امضای تفاهم نامه همکاری به کمیته امداد امام خیمنی (ره) ایلام با بیان اینکه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت انقلابی و جهادی است و امکانات خوبی در اختیار دارد گفت: آمادگی داریم امکانات و ظرفیتهای خوب این دانشگاه را در راستای توانمندسازی در اختیار مردم و به ویژه قشر نیازمند قرار دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  ایلام در آیین امضای تفاهم نامه همکاری به کمیته امداد امام خیمنی (ره) ایلام با بیان اینکه  مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی  یک مدیریت انقلابی و جهادی است و امکانات خوبی در اختیار دارد  گفت:  آمادگی داریم امکانات و ظرفیتهای خوب این دانشگاه را در راستای توانمندسازی در اختیار مردم و به ویژه قشر نیازمند قرار دهیم.

دکتر محمد میرزایی حیدری با عنوان اینکه همکاری با مجموعه کمیته امداد همواره از اولویتها و افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی بوده است بیان کرد: همکاری در زمینه اموزش های شغلی و مهارتی مددجویان در راستای اشتغال و توانمندسازی آنان از علاقه مندی ها و برنامه های دانشگاه آزاد استان ایلام در همکاری با این نهاد انقلابی و تاثیرگذار است.

وی با عنوان اینکه فقر فرهنگی زمینه ساز محرومیت و فقر اقتصادی است گفت: دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی دارد با برگزاری کلاسهای آموزشی و در اختیار گذاشتن مراکز آموزشی و مشاوره ای در راستای کمک به بنیه فرهنگی و زمینه سازی برای توانمندسازی مددجویان استان همکاری نماید و به جامعه مددجویی خدمت کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  ایلام تصریح کرد: در زمینه اشتغال و کار افرینی اعتقاد ما بر این است که در این زمینه ابتدا باید نگاه و دیدگاه مردم نسبت به مقوله کار تغییر کند و تا نگاهها تغییر نکند کارافرینی و توانمندسازی ایجاد نخواهد شد  لذا توسعه و ترویج فرهنگ کار و تلاش در این زمینه بسیار اهمیت دارد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی«ره» استان ایلام نیز در این آیین گفت:در ادامه برنامه ها و سیاست های توانمندسازی برای مددجویان و سرعت بخشیدن به این مهم توسعه کسب و کارهای نوین در بین خانواده های دارای استعداد شغلی توسعه کسب و کارهای نوین در اولویت قرار گرفته است.

قنبر موسی بیان کرد: به همین خاطر با هدف استفاده از توان و ظرفیت مراکز علمی و  دانشگاهی استان همکاری های تنگاتنگی با این دستگاهها را در دستور کار قرار داده ایم که امضاء تفاهم نامه با دانشگاه ازاد اسلامی ایلام در همین راستا است.

وی شناسایی استعدادهای شغلی مددجویان در راستای توانمندسازی آنان را از برنامه های مهم حوزه اشتغال کمیته امداد برشمرد و گفت: در سالهای گذشته اقدامات مهمی توسط کمیته امداد و با همکاری شرکتها و موسسات دانش بنیان انجام گرفته و چند استارت آپ نیز در این زمینه برگزار شده است.

موسی نژاد اضافه کرد: هدف از این استارت آپ ها شناسایی ،آموزش و هموار کردن مسیر شغلی خانواده ها بوده تا در نهایت منجر به تجاری سازی و کسب ثروت برای خانواده های مددجو و توانمندسازی آنان شود.

وی ادامه داد: خوشبختانه در سالهای گذشته بین کمیته امداد و دانشگاه ازاد اسلامی ایلام در زمینه های  استعدادیابی، آموزش و توانمندسازی مددجویان  و همچنین تحصیلات عالیه دانشجویان مددجو همکاری های خوبی صورت گرفته و با امضای این تفاهم نامه چنین همکاری هایی سرعت بیشتری می گیرد تا بستر توانمندسازی خانواده ها بیشتر از گذشته فراهم شود.

در ادامه این آیین، تفاهم نامه همکاری بین کمیته امداد امام خمینی «ره» استان ایلام و دانشگاه ازاد اسلامی استان در زمینه کارافرینی و توانمندسازی مددجویان با حضور مدیران این دو دستگاه به امضا رسید.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1605    ديروز: 2078    اين ماه: 22626    تاکنون : 3329345