تحول در آموزش عالی با تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت

کد خبر: 1382 تاریخ انتشار: 1400/4/8
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: رئیس‌جمهور منتخب در دولت جدید با تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت می‌تواند باعث رشد و توسعه و تحول در بخش آموزش عالی و دانشگاه‌ها شود.

دکتر محمد میرزایی‌حیدری د با تمجید از حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری، انتظار دانشگاهیان از منتخب مردم را یادآور شد و اظهار کرد: رئیس‌جمهور منتخب در بخش آموزش عالی و دانشگاه‌ها با برنامه و تلاش برای اسلامی شدن علوم انسانی و خروجی شهید چمران‌ها در دانشگاه‌ها، جدی شدن مسئله گزینش در جذب نیروهای نخبه جوان انقلابی به دلیل جایگاه حساس تعلیم و تربیت در مدارس و دانشگاه، تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و کارآفرینی می‌تواند به تحول، رشد و توسعه این بخش کمک کند.

وی افزود: جامعه دانشگاهی به‌عنوان قشر فرهیخته جامعه از رئیس‌جمهور منتخب مردم انتظار دارد که در راستای زمینه‌سازی برای ظهور در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب حرکت کند و اشتغال، مسکن، ازدواج جوانان و مبارزه با فساد و قاچاق در سال جهش تولید اولویت نخست کار خود قرار دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با ارزیابی وضعیت کنونی کشور به‌ویژه در عرصه آموزش عالی گفت: تحول در سه بخش آموزش، فرهنگ و پژوهش ضروری است. تحول در زمینه آموزش باید به این صورت باشد که رشته‌های مناطق به سمت حل‌المسائلی با رویکرد بومی‌سازی و تعالی به‌ویژه در حوزه علوم انسانی حرکت کنند.

میرزایی‌حیدری اضافه کرد: برای تحول در زمینه فرهنگی باید ظرفیت‌های هر منطقه توسط دانشگاه‌ها در راستای جنبش نرم‌افزاری موضوع و اولویت تعریف شود به‌عنوان نمونه در استان ایلام می‌توان توریسم گردشگری و اربعین‌پژوهی را نام برد. در زمینه تحول پژوهشی، می‌توان ارتباط بین دانشگاه و صنعت و کارآفرینی در قالب مراکز رشد، استارت‌آپ‌ها و صنایع کوچک در راستای رونق و جهش تولید با توجه به ظرفیت‌های هر منطقه اسناد بالادستی تهیه و تدوین کرد.

وی تشریح کرد: رئیس‌جمهور منتخب می‌تواند با تکیه به تولید و توان داخلی، فعال کردن دیپلماسی اقتصادی برای کشورهای همسایه در منطقه توسط وزارت خارجه، کاهش مالیات ۲۵ درصد در راستای رفع موانع تولید، مبارزه با واردات بی‌رویه کالاهای مشابه و مبارزه با قاچاق برای رونق تولید، ساده‌زیستی مسئولان و از جنس مردم و با مردم بودن مسئولان و عدالت در پرداخت حقوق برای رفع موانع در مسیر رشد کشور گام بردارد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1397    ديروز: 2078    اين ماه: 22418    تاکنون : 3329137