تجلیل از نفرات برتر المپیاد علمی مدارس سمای ایلام

کد خبر: 1381 تاریخ انتشار: 1400/4/8
مراسمی با حضور مسئولان برگزار و از نفرات برتر المپیاد علمی مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام تجلیل شد.

مراسمی با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و دانش‌آموزان مدارس سما برگزار و از نفرات برتر المپیاد علمی تجلیل شد.

دانشگاه آزاد اسلامی میدان‌دار فعالیت علمی و فرهنگی در کشور است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی کشور با مدیریت انقلابی و کار جهادی امروز میدان‌دار فعالیت علمی و فرهنگی در کشور است.

دکتر محمد میرزایی‌حیدری اضافه کرد: با تدبیر و دوراندیشی مسئولان از پیش‌دبستانی تا دکتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی علم‌آموزی و تعلیم و تربیت صورت می‌گیرد و این ظرفیت در کشور فقط مختص به این دانشگاه است.

وی عنوان کرد: نگاه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی به مدارس سما موضوع تعلیم و تربیت و ارتقای سطح فرهنگی دانش‌آموزان است و بعد مادی و درآمدزایی به هیچ‌وجه مدنظر نیست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته دانش‌آموزان می‌توانند از پیش‌دبستانی تا مقاطع آموزش عالی ازجمله دکتری تخصصی به‌صورت پیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل کنند و این دانشگاه الگوی بسیار ممتازی برای ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان است.

دکتر میرزایی‌حیدری بیان کرد: امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مدارس سمای واحد ایلام بسیار پیشرفته و امروز این مدارس بیشترین درصد جذب دانش‌آموز را دارد که نشان از اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی و ریل‌گذاری درست آن است.

وی ادامه داد: علاوه بر آموزش و علم‌آموزی در مدارس سما تربیت و کار فرهنگی نیز اولویت اساسی دارد.

به گزارش آنا، در این مراسم از دانش‌آموزان برتر در مقاطع مختلف قدردانی شد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1568    ديروز: 2078    اين ماه: 22589    تاکنون : 3329308