تجلیل از برگزیده جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی در ایلام

کد خبر: 1380 تاریخ انتشار: 1400/4/8
مراسمی با حضور مسئولان برگزار و از نفرات برتر المپیاد علمی مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام تجلیل شد.

دکتر محمد میرزایی‌حیدری در مراسم قدردانی از برگزیده جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: همه امکانات و ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت تولید علم است و استادان این دانشگاه به‌عنوان فرماندهان جنگ نرم نقش مؤثری در شکل‌گیری و پیشرفت علمی کشور دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تولیدات علمی و تحقیق و پژوهش از مراکز آموزش عالی برتر استان است.

دکتر میرزایی‌حیدری در این مراسم با اهدای لوح سپاس از منصور احمدی عضو هیئت علمی این دانشگاه و برگزیده جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1747    ديروز: 2078    اين ماه: 22768    تاکنون : 3329487