دانشگاه آزاد اسلامی ایلام میزبان خادمین و پرچم مطهر رضوی

کد خبر: 1378 تاریخ انتشار: 1400/4/2
به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا و دهه کرامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام میزبان جمعی از خادمین حرم مطهر امام رضا به همراه پرچم متبرک بارگاه آن حضرت بودند.

دانشگاه آزاد اسلامی ایلام میزبان خادمین و پرچم مطهر رضوی

در این آیین که تحت عنوان "زیر سایه خورشید" و با رعایت پروتکل های بهداشتی و در محوطه دانشگاه برگزار شد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به بیان کرامات و برکات امام رضا پرداختند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در این آیین معنوی گفت: برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی به واسطه بارگاه  ملکوتی امام رضا (ع) است که همه ساله میزبان میلیون نفر از مردم ایران اسلامی و سایر کشورهای جهان است.

همچنین در این آیین و با حضور خدام حرم رضویی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به واسطه اقدامات و فعالیت فرهنگی  انجام شده در این دانشگاه  تقدیر به عمل آمد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1453    ديروز: 2078    اين ماه: 22474    تاکنون : 3329193