بیاانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی است:

بیاانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید

کد خبر: 1377 تاریخ انتشار: 1400/3/31

بیاانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی  استان ایلام به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید

«توقع ما اینست که خروجی دانشگاه در جمهوری اسلامی چمرانها باشد.»
 مقام معظم رهبری

سی و یک خرداد در تاریخ ایران اسلامی سالروز شهادت بزرگ مرد دانشگاهی است که تمامی فضیلت های انسانی و اسلامی را کسب نمود و علی رغم داشتن کرسی علمی و جایگاه مادی در دنیای مدرن غرب به مصداق آیه من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه... حاضر نشد در پیشرفت و توسعه برنامه نظامی آمریکا به عنوان سمبل استکبار شرکت کند و تمامی جایگاه و تمکن مادی را رها کرد، به جبهه مقاومت اسلامی پیوست وسمبل مقاومت اسلامی شد.

ویژگی ها و صفات منحصر به فرد شخصیت شهید دکتر مصطفی چمران که حاصل سال ها مجاهدت و تلاش خستگی ناپذیر در حوزه آشنایی با دین و تخلق به اخلاق اسلامی و آموختن علم و دانش روز و آگاهی عمیق بر حوادث و وقایع زمانه و شناخت مسئولیت های خطیر در گذرگاه های حساس و پرخطر به شمار می رود، وی را الگوی مرجع و انکار ناپذیر برای مجاهدان فی سبیل الله و پیشتازان مبارزه و ستیز با نظام سلطه و استکبار در ایران اسلامی و بلکه در جغرافیای استکبارستیزی در منطقه قرار داده است.

شهید دکتر مصطفی چمران، با هوش سرشار و استعداد فوق العاده خود توانسته بود قله‌های بلند علمی را در عالی‌ترین سطوح و در معتبرترین مراکز آموزشی و دانشگاهی جهان با رتبه ممتاز و با اخذ دکترای الکترونیک و فیزیک پلاسما فتح کند و اثبات نماید مجاهد فی سبیل‌الله می‌تواند همراه با جهاد و مبارزه با طاغوت در عرصه علم و دانش نیز برگزیده باشد.
این مجاهد عارف و وارسته و فرمانده لایق و دانشمند پرهیزگار در طول زندگی و کوران حوادث سخت مبارزه به ویژه با ضدانقلاب و روزهای دفاع مقدس لحظه ای آرام نگرفت و با نقش آفرینی های عالمانه، ماندگار و آموزنده تا هنگام شهادت در جبهه های نبرد حق علیه باطل در 31 خرداد سال 1360 در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت شده و به عنوان الگویی فراروی همه مجاهدان خواهد بود.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام  ضمن گرامیداشت یاد و راه شهید دکتر مصطفی چمران که مسیر جهاد، مقاومت ، عقلانیت و پیشرفت برای ایران اسلامی در پیش دارد، با شناخت دقیق از وضعیت داخلی و خارجی ، حضور و ارائه راهکارهای علمی ودانش بنیان را در همه عرصه های مورد نیاز نظام اسلامی رسالت مهم خود می داند و مهمترین وظیفه و تکلیف اساتید در تراز انقلاب اسلامی را تبعیت عالمانه از مقام عظمای ولایت و مشارکت علمی ارزش مدار در عرصه های علمی،فرهنگی و اقتصادی می‌داند.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1624    ديروز: 2078    اين ماه: 22645    تاکنون : 3329364