محمد میرزایی حیدری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان:

جهش در کشور با حضور حداکثری پای صندوق‌های رأی محقق می‌شود

کد خبر: 1376 تاریخ انتشار: 1400/3/27

بسم الله الرحمن الرحیم

و اینک در گام دوم انقلاب، اعتماد به سرمایه بزرگ جوانان، و دستان توانمند این سرزمین دلاور پرور، و با اتکا به ظرفیت های بی نظیر داخلی با حرکتی جهادی، جهش و تحول را در پی خواهد داشت.

این جهش و تحول با حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای محقق خواهد گردید.
قطعاً منتخب مردم با اراء بیشتر، با پشتوانه قویتری امکان خدمت بیشتر و بهتر را به مردم خواهد داشت و در معادلات و مذاکرات بین المللی مقتدرانه تر حضور خواهد یافت.

لذا شایسته است که تمامی دوستداران ایران اسلامی مقتدر و مستقل برای یاری رساندن به دولت جوان مردمی انقلابی، پاکدست، ساده زیست، پرتلاش و جهادی در گام دوم انقلاب، برای آغازی موثرتر، رئیس جمهور آینده این سرزمین کهن و پهناور را با رای خود در قبول این مسئولیت خطیر  یاری رسانند.

مرزداران غیور ایلام، همانند روزهای جنگ تحمیلی که طولانی ترین مرز دفاع مقدس را با خون شهیدان خود تبدیل به خط قرمزی برای تجاوز به وطن و حریم ولایت ساختند. انشاالله در روز ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ نیز با بالاترین درصد مشارکت در اقتدار بخشی به دولت مردمی، با یک روز انتخابات، سالها بر سرنوشت خود تاثیر خواهند گذاشت و ادامه دهنده راه شهدا و منتقم خون شهید قاسم سلیمانی ها خواهند بود.

با تشکر و دعای خیر،
محمد میرزایی حیدری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد