بیانیه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگ:

کد خبر: 1375 تاریخ انتشار: 1400/3/27

بیانیه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی ایلام
«إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ»
در آستانه برگزاری سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری کشور عزیزمان هستیم. مردم ایران عزیز بعد از انقلاب ، همواره قدرت حضور و تاثیر انتخاب خود را در عرصه های مختلف و روزهای حساس تجربه نموده اند. علی رغم تهدید ها و تبلیغ های منفی بر ضد انقلاب اسلامی و زیر سوال بردن انتخابات از سوی دشمن، اما ملت ما همواره پای صندوق رای حاضر شده و رای و نظر خود را به کرسی می نشاند.
امروز که به علت عوامل خارجی چون تحریم های فلج کننده و کارشکنی و ایجاد مانع در راه رشد و پیشرفت کشور و وجود عوامل داخلی چون سوء مدیریت ،کم کاری و اتراف برخی از مسئولان ،دلهای برخی از مردم این ملت را دچار گونه ای از ناامیدی کرده است باید چاره ای اندیشید و به فکر تغییر افتاد.
از سنت های الهی است که هر ملت و قومی تا زمانیکه راضی به وضع موجود از لحاظ مدیریتی باشد وضع آنها تغییری نخواهد کرد.
ملت عزیز ایران میراث دار خون شهیدان دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و خون شهید عزیز قاسم سلیمانی هستند. شهیدانی که برای حفظ اسلام و سرزمین اسلامی وظیفه خویش را به نیکی انجام دادند و اینبار نوبت ماست که دین خویش را در دفاع از انقلاب و اسلام و سرزمین اسلامی ادا نمائیم.
راه حل برون رفت از وضعیت موجود، و ایجاد تغییر، نخست حضور حداکثری در انتخابات است تا از این طریق توطئه دشمن را برای ناامید سازی مردم از انقلاب و ارزشهای آن خنثی نمائیم.  و دوم انتخاب کاندیدای انقلابی و در تراز انقلاب است. تا در سایه سار ولایت مداری و تعهد بکار بردن نیروهای مومن و توانمند زمینه تشکیل دولتی در تراز انقلاب اسلامی بشود.
از این جهت اساتید و دانشجویان و جامعه دانشگاهیان را به حضور حداکثری در انتخابات جهت حرکت به سوی تشکیل دولتی شایسته برای ایران اسلامی،مقتدر ،پیشرفته و خدمتگزار ملت می نمائیم.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1577    ديروز: 2078    اين ماه: 22598    تاکنون : 3329317