افزایش معرفت های دینی و شناخت نسبت به ظرفیت های وج:

افزایش معرفت های دینی و شناخت نسبت به ظرفیت های وجودی اهل بیت

کد خبر: 1365 تاریخ انتشار: 1400/2/13
افزایش معرفت های دینی و شناخت نسبت به ظرفیت های وجودی اهل بیت

افزایش معرفت های دینی و شناخت نسبت به ظرفیت های وجودی اهل بیت به ویژه امیرمومنان(ع)از بایسته های اساتید دانشگاه می باشد. ضمن عرض تسلیت ایام شهادت مولی امیرمومنان (ع) و گرامیداشت روز معلم و استاد ،دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی ایلام ،در نظر دارد سلسله جلسات ملی معرفت  افزایی با موضوع "ظرفیت های وجودی امیرمومنان(ع)در تعالی مسلمان معاصر" با مشارکت دانشگاههای سراسر کشور ؛از جمله تربیت مدرس،اراک،لرستان،بوشهر،بندرعباس،گلستان و... در تاریخ ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار نماید.هدف از برگزاری این جلسات که با مشارکت اندیشمندان شیعه و اهل سنت صورت میگیرد ،واکاوی شخصیت امیر مومنان در قالب سبک زندگی، مرجعیت علمی و دیدگاه اهل سنت نسبت به امیر مومنان است.
سلسله جلسات مذکور پیش همایش برای همایش بین المللی با موضوع مذکور خواهد بود.

برچسب‌ها : اهل بیت - معرف - معرفت دینی

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1505    ديروز: 2078    اين ماه: 22526    تاکنون : 3329245