نشست نماینده مردم ایلام با کارکنان و اعضای هیات علمی واحد ایلام

کد خبر: 1342 تاریخ انتشار: 1399/11/16
علی اکبر بسطامی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در نشستی با رعایت پروتکل های بهداشتی به سئولات کارکنان و اساتید واحد ایلام پاسخ داد

نشست نماینده مردم ایلام با کارکنان و اعضای هیات علمی واحد ایلام

علی اکبر بسطامی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در نشستی با رعایت پروتکل های بهداشتی به سئوالات کارکنان و اساتید واحد ایلام پاسخ داد

در این نشست دکتر محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ضمن خیر مقدم به نماینده ایلام به ارایه گزارشی از عملکرد دانشگاه آزاد استان ایلام و واحدها و مراکز شهرستان ها پرداخت .

نماینده مردم ایلام  نیز بر تلاش نمایندگان مجلس برای همسان سازی حقوق و مزایای کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد، تلاش برای اختصاص ردیفی در بودجه عمومی دولت به دانشگاه آزاد اسلامی، طرح ساماندهی شخصیت حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی و اعمال افزایش حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد.

علی اکبر بسطامی درخصوص خدمات علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی به مجلس و همچنین مطالبی که در دانشگاه نیاز به قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی دارد اشاره کرد.

وی با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس پیگیر تسریع در پرداخت مطالبات دانشگاه آزاد از  سوی دولت خواهند بود، تصریح کرد: مجموعه دانشگاه آزاد انتظار اقدام به‌ موقع از سوی دولت در پرداخت مطالبات را داشته و ما به عنوان نماینده ملت پیگیر آن خواهیم بود.

در پایان این جلسه مهندس حسن رحیمی بعنوان نماینده کارکنان و اساتید به بحث پیرامون مسایل مالی پرداخت.

برچسب‌ها : استان ایلام - نماینده مجلس - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 455    ديروز: 4931    اين ماه: 36884    تاکنون : 2982052