جشنواره از حماسه تا حماسه:

جشنواره از حماسه تا حماسه

کد خبر: 1336 تاریخ انتشار: 1399/11/4
جشنواره از حماسه تا حماسه

((باسمه تعالی))

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در راستای اهمیت استفاده از رسانه‌های مجازی به عنوان یکی از قطب های اثرگذار و بستری مناسب برای اجرای برنامه های فرهنگی، در نظر دارد به مناسبت فرارسیدن یوم الله 22 بهمن و دهه مبارک فجر، جشنواره سراسری «از حماسه تا حماسه» ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام را برگزار کند.

براساس بندهای این دستورالعمل، دانشجویان، اساتید و کارکنان فعال در فضای مجازی ابتدا نشانی سایت، کانال و صفحه فعال خود در فضای مجازی را ، باید ثبت کنند. از زمان ثبت، شرط شرکت در جشنواره انتشار حداقل 5 پست در قالب عکس، کلیپ و ... مربوط به د هه فجر و 22 بهمن  است.

علاقمندان برای شرکت در جشنواره باید آثار مجازی خود را در شبکه‌های اجتماعی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند، منتشر کنند. در پست اینستاگرامی تولیدکننده و یا در کانال‌های مربوطه باید از هشتگ های «#از_حماسه_تا_حماسه» و «#دانشگاه_آزاد_اسلامی» استفاده کنند. همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ مناسب نیز درج شود. در وبسایت های تولید محتوا و وبلاگ ها نیز از تگ‌های مربوطه برای سهولت جستجو استفاده شود. شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی hamasefarhangi@ را نیز در پست های خود الصاق (تگ) کنند.

لازم به ذکر است که این جشنواره در سه سطح واحدی،استانی و معرفی برگزیدگان به مرحله ی کشوری برگزار می گردد.

به برگزیدگان هر مرحله جوایز نفیسی اهداء می گردد.

جوایز شامل:

تخفیف دانشجویی،امتیاز ویژه ی ارتقاءفرهنگی اساتید،هدیه کارت،استفاده ی رایگان از مهمانسراهای دانشگاه آزاد اسلامی،اعطای گواهی فعالیت فرهنگی در فضای مجازی و ...

حماسه تا حماسه

برچسب‌ها : جشنواره - حماسه - حماسه تا حماسه

آمار بازدید       امروز: 460    ديروز: 4931    اين ماه: 36889    تاکنون : 2982057