برگزاری عزاداری ایام فاطمیه در دانشگاه آزاد اسلامی:

کد خبر: 1334 تاریخ انتشار: 1399/10/27

برگزاری عزاداری ایام فاطمیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

به همت نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی ایلام، مجمع بسیج دانشگاه و معاونت فرهنگی دانشگاه  همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا (س) مراسم عزاداری و سوگواری در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
در این آیین که هیات رییسه دانشگاه، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان در محیط باز و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین دکتر غلامرضا غیاثی مسئول نهاد  رهبری در دانشگاههای استان گفت:جهاد ما برای تحقق اسلام‌ناب است و اسلامی که فاطمه در ان‌ نباشد علی و حسین  و حسن  و رسالت رسول خدا هم در ان نیست و کفر و شرک و نفاق خواهد بود.

وی تصریح کرد: فاطمه را باید بازشناخت چون اسلام‌ناب محمدی در فاطمه تعریف خواهد شد.
وی بیان کرد: کسانی که میخواهند اسلام را دریابند باید فاطمه را بشناسند.

برچسب‌ها : بسیج - حضرت فاطمه(س) - شهادت - مراسم

آمار بازدید       امروز: 451    ديروز: 4931    اين ماه: 36880    تاکنون : 2982048