دانشگاه آزاد اسلامی ایلام‌میزبان مرحله چهارم رزمای:

کد خبر: 1331 تاریخ انتشار: 1399/10/15

دانشگاه آزاد اسلامی ایلام‌میزبان مرحله چهارم رزمایش همدلی و احسان

با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام،معاون استاندار ایلام، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام، فرماندهان نظامی و انتظامی و تعدادی از مدیران کل دوایر دولتی استان  مرحله چهارم رزمایش همدلی و احسان  به منظور کمک به خانواده های اسیب دیده بر اثر ویروس کرونا آغاز شد.
در این مرحله ۳۰ هزار بسته  معیشتی با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام خمینی و آستان قدس رضوی و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی  ایلام  توزیع می شود.
امام جمعه ایلام نیز در این مراسم بر ضرورت رسیدگی بیشتر به اقشار آسیب پذیر بر اثر ویروس کرونا تاکید کرد.
لازم به یاداوری است در  راستای نقش همیشگی دانشگاه ازاد اسلامی در راستای کمک به مردم و حل مشکل انان اماکن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی  که بر اثر ویروس کرونا فعالیت انها تعطیل شده است در حال حاضر محل انبار و توزیع کمک های مومنانه به اقشار آسیب پذیر بر اثر کرونا  است.

برچسب‌ها : احسان - رزمایش - نیکوکاری

آمار بازدید       امروز: 1568    ديروز: 2581    اين ماه: 4149    تاکنون : 2853129