در پیامی حجت الاسلام والمسلمین مهدوی راد درگذشت آیت الله مصباح یزدی را تسلت گفت

کد خبر: 1327 تاریخ انتشار: 1399/10/13
امروز در سوگ عالمی کم نظیر ،فیلسوفی مفسر و عارفی نشسته ایم، شعله دل ، قرار دل را ربوده است.

( إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ)

امروز شیعه عالمی بزرگ از تبار علامه طباطبایی و شهید مطهری را از دست داد.

وجود پربرکت ایشان در طول بالغ بر هفتاد سال به عبادت، تعلیم و تربیت گذشت. در بین شبهات اعتقادی ، سنگربان اصلی دفاع از تفکر اسلام و مبانی آن توسط حضرت علامه مصباح(ره) حفظ شد. امروز مقام عظمای ولایت عمار خویش را از دست دادند.

رحلت این عالم و استاد عزیزتر از جان را محضر امام زمان (عج)،همه علماء و جامعه دانشگاهیان ،شاگردان و دوستداران ایشان تسلیت عرض می نماییم

حجت الاسلام والمسلمین مهاجر مهدوی راد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی ایلام

برچسب‌ها : آیت الله - آیت الله مصباح یزدی - رحلت